whatsapp

Güncel

KASTAMONU ENTEĞRE ÇALIŞANLARI AĞAÇ DİKTİ

Kastamonu Entegre, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında yurtiçi üretim tesislerinin bulunduğu 6 şehirde ağaçlandırma çalışmasına başlandı.

29 Mart 2016 Saat: 18:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.611 kez okunmuştur

KASTAMONU ENTEĞRE ÇALIŞANLARI AĞAÇ DİKTİ
KASTAMONU ENTEĞRE ÇALIŞANLARI AĞAÇ DİKTİ

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre çalışanları, aileleriyle birlikte Orman Haftası etkinlikleri kapsamında üretim tesislerinin bulunduğu (Adana, Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun, Mersin- Tarsus) 6 şehirde 12 bin ağaç dikiyor. 
İlk yonga levha fabrikası 1971 yılında Kastamonu’da kurulan Kastamonu Entegre'nin bugün yurt içi ve yurt dışında toplam 5 ülkede, 10 farklı lokasyonda 13 ayrı üretim tesisi bulunuyor. Türkiye’de; Kastamonu’da yonga levha ve MDF, Adana’da MDF, Gebze’de MDF ve yonga levha, Balıkesir ve Samsun’da yonga levha, Tarsus’ta yonga levha olmak üzere 8 fabrikada üretim yapılıyor. 
Kastamonu Entegre çalışanlarının gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmalarına katılan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız: “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası’nı çalışanlarımızla birlikte coşkuyla kutladık. Ormanlar bizim için hayatı simgeliyor. Ürünlerimiz için gerekli odun hammaddesi, ormanlar için gerekli bakım ve aralama çalışmalarından ve plantasyon şeklindeki ormanlardaki ağaçlardan seçilmektedir. Doğa bize verilmiş en büyük armağandır ve Kastamonu Entegre olarak doğanın bize sunduğu zenginlikleri koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanır bir dünya bırakmak üzere dünya standartlarında ve sürdürülebilir bir üretim gerçekleştiriyoruz.“ diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑