whatsapp

Güncel

KESK, "1 YILDA 400 KİŞİ ÖLDÜ"

KESK Şubeler Platformu, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili basın açıklaması yaptı. KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, “Bir yılda 21 bombalı saldırıda, 400’e yakın kişi öldü, 1200 yakın insan yar

12 Aralık 2016 Saat: 08:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.293 kez okunmuştur

KESK, "1 YILDA 400 KİŞİ ÖLDÜ"
KESK, "1 YILDA 400 KİŞİ ÖLDÜ"

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırıda 30’u polis, 7 sivil ve 1 kimliği belirlenemeyen kişi yaşamını yitirmiş, 14’ü yoğun bakımda olmak üzere 155 kişi de yaralanmıştı. Konuyla ilgili KESK Şubeler Platformu, SES Şube binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasını KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan okurken, KESK’e bağlı sendika başkanları da hazır bulundu.

ARTIK YETER

KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan “10 Ekim katliamının 14. ayında, anmasını yaptığımız 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen saldırıyı lanetle kınıyor, Saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Artık yeter. Huzur operasyonlarının huzur getirmediği, OHAL’in halimizi daha da beter hale getirdiği, kaostan en çok bahsedenlerin kaostan beslendiğini, yaşayarak görüyoruz” dedi.

NEDEN TESPİT EDİLEMEDİ

Sözlerinin devamında Çalışkan “Her saldırının rejim değişikliğine bahane için kullanıldığı, yandaş medyanın iyice sefilleştiği yapılan her patlamadan hemen sonra yayın yasağı getirilerek, halkın bilgi alma hakkının engellendiği ve olayların adeta kamuoyundan saklandığı bir ortam istemiyoruz. Bir yılda 21 bombalı saldırıda, 400’e yakın kişi öldü, 1200 yakın insan yaralandı. Dün akşam Vodafone Arena Stadı’nın yakınındaki bombalı saldırıda 38 kişi hayatını kaybetti 155 kişi yaralandı. 40 bin polisle ülke genelinde yapılan huzur operasyonundan 1 gün sonra yapılan bu bombalı saldırının neden tespit edilemediği de ayrıca kafalarda soru işaretine sebep olmaktadır” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑