whatsapp

Güncel

Kılıç Nakliyat’tan vefa

Marmara Bölgesin önde gelen lojistik firmalarından Kılıç Nakliyat, uzun yıllar nakliye hizmeti verdikleri ve aynı zamanda baba dostu olan merhum Gökşen Mustafa Yücel'i ölümünün 9. yılında da unutmadı.

16 Şubat 2016 Saat: 11:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.889 kez okunmuştur

Kılıç Nakliyat’tan vefa
Kılıç Nakliyat’tan vefa

Gebze’nin saygın ve önde gelen lojistik firmalarından Kılıç Nakliyat, merhum Gökşen Mustafa Yücel için geleneksel hale getirdikleri Kur’an-ı kerim ve Mevlit programının bu yıl 9.sunu gerçekleştirdi.

Tavşanlı Köyü Şemsettin Villalarındaki Cami’de önceki gün, akşam namazına müteakip gerçekleşen programda Gökşen Mustafa Yücel’in ruhuna ve Kur’an, Mevlit ve ilahiler okundu.  Bölgemizin tanınmış mevlithanlar ve Kurra hafızlar,, Gökşen Mustafa Yücel’in ruhuna okudukları Kur’an ve mevlitlerle dinleyicileri mest etti. Dua ile son bulan program sonrası misafirlere yemek ikram edildi.. Yemekten sonra ise Mevlit’e katılanlara Kuran’ı Kerim dağıtıldı.

Protokol Ve İş Adamları Büyük İlgi Gösterdi

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,  Dilovası eski kaymakamı Hasan Göç Kılıç Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç, Yücel Şirketler Gurubundan rahmetli Gökşen Mustafa Yücel’in oğlu Cavit Yücel, Kılıç Nakliyat yöneticileri ve İstanbul ve Kocaeli ‘den üst düzey devlet yöneticilerin yanı sıra çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.  Ayrıca Kılıç Nakliyat sahiplerinden Lokman Kılıç, Genel Koordinatör İbrahim ve Taner Kılıç, Gökşen Mustafa Yücel’in anma mevlidine katılan davetlilerle yakından ilgilendiler.

Ayhan Kılıç Teşekkür Etti

Öte yandan Gökşen Yücel’in anma organizasyonunu gerçekleştiren iş adamı Ayhan Kılıç, Gökşen Mustafa Yücel’e Allah’tan rahmet niyaz ederken, katılanlara da teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑