whatsapp

Güncel

Kızılay'da Yeni Başkan Oya Tunçel

Türk Kızılayı Gebze Şubesi'nin genel kurulunda 30 yıldır şube başkanlığı yapan Ertan Tunçel başkanlığı bıraktı. Gebze Kızılay'ın yeni şube başkanı Oya Tunçel oldu.

21 Şubat 2016 Saat: 14:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.264 kez okunmuştur

Kızılay'da Yeni Başkan Oya Tunçel
Kızılay'da Yeni Başkan Oya Tunçel

Gebze Kızılay Şubesi'nin genel kurulu bugün Gebze Kent Meydanı Menekşe Salonu'nda gerçekleşti.  Kongreye, AK Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkan Vekili Nilay Ayran, GTO Başkanı Nail Çiler, GTO kurucu başkanı İbrahim Başaran, eski milletvekili Bülent Atasayan, Çayırova Belediyesi eski Başkanı Ziyaettin Akbaş, Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Kızılay Darıca Şube Başkanı Nusret Oliger ile Kızılay yönetim kurulu üyeleri ve üyeler, davetliler katıldı.

Genel kurul başkan Ertan Tunçel'in konuşması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra  Bülent Atasayan'ın başkanlığını yaptığı divan oluştu.   Kongrede ilk olarak başkan Ertan Tunçel konuştu. Kızılay'ın 147 yıldır  aynı amaç adına çalışma yaptığını, savaşta, afette ve zor koşullarda ki insanlara ayrımsız olarak yardımlarını sürdürdüğünü söyledi. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑