whatsapp

Güncel

KNOR ÇORBA LİPTON ÇAY KİMSESİZ ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Knor Çorba, Lipton Çay fabrikası çalışanları, Kartal Çocuk Esirgeme Yurdunda kalan kimsesiz çocukları işyerinde misafir etti birlikte öğlen yemeği yediler.

24 Aralık 2016 Saat: 13:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.088 kez okunmuştur

KNOR ÇORBA LİPTON ÇAY KİMSESİZ ÇOCUKLARI AĞIRLADI
KNOR ÇORBA LİPTON ÇAY KİMSESİZ ÇOCUKLARI AĞIRLADI

ÖĞLEN YEMEĞİNİ BİRLİKTE YEDİLER

Kartal Çocuk Esirgeme Yurdunda kalan kimsesiz çocukları ve yurt yöneticilerini işyerinde karşılayan Knor Çorba ve Lipton Çay fabrikası İnsan kaynakları yöneticisi Muzaffer Küçükkoner, Tek Gıda İş Sendikası işyeri baş temsilcisi Servet Yeşilkaya, işyeri sendika temsilcisi Taner Yılmaz ve Yunus Parlatan öğlen yemeğini işçiler ve yurttan gelen konuklarla birlikte yediler.

ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİLER

Öğlen yemeği sonrası iş yeri konferans salonunda öğrencilere işyeri hakkında bilgi veren işyeri ve sendika temsilcileri işyeri hakkında bilgilendirdikleri öğrencileri aynı zamanda dinlediler. Bulundukları ortamdan son derece mutlu olduklarını, gösterilen ilgi ile daha çok mutlu olduklarını açıklayan yurt öğrencileri işyeri yöneticilerinden kaldıkları yurda çeşitli desteklerin verilmesini talep ettiler.

İKA ŞEFİ KÜÇÜKKONER, “ İŞYERİMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLU OLDUK”

Knor Çorba,Lipton çay fabrikası İnsan kaynakları yöneticisi Muzaffer Küçükkoner yaptığı açıklamada, “ Sizleri tanımak ve sizlerle birlikte bir şeyleri konuşmak bizi mutlu etti. Her zaman yanınızda olmak ve sizin sorunlarınızı paylaşmak isteriz yurt ve okul yöneticilerinize teşekkür ederim” dedi.

SENDİKA TEMSİLCİLERİ “ZİYARETLERİMİZİ KARŞILIKLI SÜRDÜRECEĞİZ”

İşyeri Sendika Baş Temsilcisi Servet Yeşilkaya, “ Fabrika Müdürümüzün bir vesilesi ile tanıdığımız Kartal Çocuk Esirgeme Yurdu çocukları ile işyerimizde birlikte olmak ve sizi dinlemek bizi mutlu etti. Zaman zaman bazı etkinliklerimizde sizi tekrar aramızda görmek isteriz bizlerde en kısa zamanda yurdunuzu ziyaret ederek orada sizlerle birlikte olmak istiyoruz.” dedi. İşyeri Temsilcisi Taner Yılmaz’da yaptığı konuşmada, “ Kartal Şehit Polis Kemal Tosun Ortaokulunda eğitim gören çocuk esirgeme kurumu yurdu öğrencilerini  ve okul yöneticilerini bir öğlen yemeğinde işyerimizde ağırlamak bizi onurlandırdı, burası hepimizin ekmek kapısı sizlerde ileriki yıllarda bu sorumlulukları taşıyarak geleceğinizi yönlendireceksiniz bizler burada işyeri yöneticileri olarak sizin yanınızda olmak için bugün burada birlikteyiz bundan sonrada yanınızda olmaya çalışacağız bugün bizi mutlu ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.” Dedi.

www.yedincigunhaber.com - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑