whatsapp

Güncel

KOCAELİ’DE ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ SEYAHAT EDEBİLİR! ÖNERGE KABUL EDİLDİ…

Dün toplanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP tarafından öğrencilerin ücretsiz olarak toplu taşıma faaliyetlerinden faydalanmasına dair verilen önerge oy birliği ile kabul edildi. Madde incelenmek üzere komisyona sevk edildi.

16 Şubat 2019 Saat: 16:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.633 kez okunmuştur

KOCAELİ’DE ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ SEYAHAT EDEBİLİR! ÖNERGE KABUL EDİLDİ…
KOCAELİ’DE ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ SEYAHAT EDEBİLİR! ÖNERGE KABUL EDİLDİ…

Dün toplanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP tarafından öğrencilerin ücretsiz olarak toplu taşıma faaliyetlerinden faydalanmasına dair verilen önergede, “Eğitime katkı olması bakımından ilimiz sınırları içerisinde yaşayan ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerimizin ücretsiz olarak tüm toplu taşıma araçlarından faydalanması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan kaynaklanan bedeli de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bütçesinden özel halk otobüsü işleten şahıslara ödenmesi gerekmektedir.

“BU KATKI BÜTÇEMİZE ZARAR VERMEYECEKTİR”

Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı bütçesinin 3.390.000.000 TL’dir. Bu kadar devasa bütçe içerisinde öğrencilerimiz için böyle bir katkının yapılması bütçemize asla zarar vermeyecektir. Dolayısıyla Mart 2019 itibariyle ilimizdeki tüm öğrencilerimizin ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmasını ve konunun meclis gündemine alınmasını arz ve talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

KABUL EDİLDİ

CHP’lilerin verdiği önerge oy birliği ile gündem maddesi olarak kabul edildi. Önerge incelenmek üzere komisyona sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑