whatsapp

Yaşam

Kocaeli Ormanya'da ilk mantar avı

Kocaeli'nde doğa etkinlikleriyle bilinen Ormanya'da, ilk mantar avı gerçekleştirildi. 30 katılımcı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ergün Bacak ile yapılan etkinlikte çok sayıda farkl...

27 Kasım 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 227 kez okunmuştur

Kocaeli Ormanya'da ilk mantar avı
Kocaeli Ormanya'da ilk mantar avı

Kocaeli'nde doğa etkinlikleriyle bilinen Ormanya'da, ilk mantar avı gerçekleştirildi. 30 katılımcı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ergün Bacak ile yapılan etkinlikte çok sayıda farklı mantar çeşidi toplandı.

KOCAELİ (İGFA)- Doğa etkinlikleriyle sık sık gündeme gelen Ormanya, eğitim ve etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kocaeli’nde ilk kez gerçekleştirilen “Mantar Avı” etkinliği 30 katılımcı ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ergün Bacak ile Ormanya’da gerçekleştirildi.

Kocaeli’nde ilk defa gerçekleştirilen etkinlik sınırlı katılım ile yapıldı. Saat 10.30’da başlayan etkinlikte katılımcılara hasır sepetler dağıtılarak Ormanya’nın derinliklerinde yürüyüşe başlandı. İlk olarak şemsiye mantarını gözlemlere fırsatı elde eden doğaseverler mantarı dikkatlice çıkartarak sepetlerine ekledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑