whatsapp

Spor

KOCAELİSPOR ADINI FİNALE YAZDIRDI

Kocaelispor, Play-Off turu rövanş maçında deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaştı. Maçtan 0-2 galip ayrılan Kocaelispor, adını finale yazdırdı Kaynak: Kocaelispor adını finale yazdırdı

8 Mayıs 2017 Saat: 18:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.727 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR ADINI FİNALE YAZDIRDI
KOCAELİSPOR ADINI FİNALE YAZDIRDI

TARAFTAR DESTEĞİ

Spor Toto 3.Lig Play-Off turu ilk maçında sahasında Ankara Demirspor ile golsüz berabere kalan Kocaelispor, rövanş maçında rakibiyle bugün karşı karşıya geldi. Ankara Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanan maça Kocaelispor yönetim kurulu çıkarma yaparken, bine yakın Yeşil-Siyahlı taraftar takımlarını yalnız bırakmadı ve büyük destek verdi.

Maça Kocaelispor oldukça istekli başlarken, 2.dakikada Kadir Öge’nin kullandığı köşe vuruşında Erol’un kafa vuruşu az farkla auta gitti. 11.dakikada ise sağ kanattan güzel hareketlerle ceza sahasına giren Burak Özbakır ceza sahası içine taşıdığı topu Ali Keten’e verdi. Müsait pozisyonda topla buluşan Ali, meşin yuvarlağı dışarı gönderdi.

SİNAN ÖNE GEÇİRDİ

Dakikalar 31’i gösterdiğinde ise Hamza Mutlu’nun müthiş pasıyla topu önünde bulan golcü futbolcu Sinan Pektemek güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kocaelispor öne geçti (0-1). Golün ardından skoru korumasını bilen Kocaelispor, soyunma odasına önde girmeyi başardı. Yeşil-Siyahlılar, ikinci yarıya da skorun verdiği avantajla kontrollü başladı.

İkinci yarıda rakip kaleye gitmek yerine savunmada kalmayı tercih eden Kocaelispor, rakibine önemli pozisyon vermezken, 77.dakikada Ali Keten farkı ikiye çıkardı ve takımını rahatlattı (0-2). Kalan dakikalarda başka gol olmazken, Kocaelispor sahadan 2-0 galip ayrıldı ve adını Play-Off finaline yazdırdı. Yeşil-Siyahlılar, Play-Off finalinde Altay-Çorum Belediyespor maçının galibiyle karşılaşacak. Play-Off finali Cumartesi veya Pazar günü TFF’nin belirleyeceği bir şehirde oynayacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑