whatsapp

Güncel

KOCAMAN’DAN SANAYİ ESNAFINA MÜJDE

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESO) Başkanı Necmi Kocaman sanayi sitesi esnaflarına müjdeli haberi vererek yeni sitenin temelinin Temmuz ya da Ağustos’ta atılacağını belirtti.

4 Mart 2016 Saat: 10:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.162 kez okunmuştur

KOCAMAN’DAN SANAYİ ESNAFINA MÜJDE
KOCAMAN’DAN SANAYİ ESNAFINA MÜJDE

GESO  Başkanı Necmi Kocaman, yeni sanayi sitesinin temelinin Temmuz ya da Ağustos ayında atılacağını müjdesini vererek kendilerine verdikleri sözü yerine getiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’e ve Başkan Ellibeş’e de basın aracılığı ile teşekkür etti. Başkan Kocaman, ayrıca yeni sanayi sitesi isteklerini her zaman destekleyen Gölcük Belediyesi Genel Koordinatör Nihat Abiş’e, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’a ve ilçemizin siyasi parti ilçe başkanlarına da teşekkür etti.

 

Kocaman ‘’Tek Amacımız Üzüm Yemek’’

 

GESO Başkanı Kocaman, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi “4 yıl önce başlatmış olduğumuz tohumu toprağa ektik. Bugün artık topraktan gövde çıkmaya başladı. Sayın Başkanımızın açıkladığı gibi temelini atacağız. Bizim için onur veren bir konu. Ben burada gerçekten büyük olumsuzluklara rağmen, hala büyük olumsuzluklar yaşayana ve sabreden esnaf arkadaşlarımıza birazcık daha bu sıkıntıları çekip nasip olursa 2018 yılının ilk aylarında yeni evlerine mutlulukla şevkle göndermenin mutluluğunu yaşamı olacağız. Bu süreç içerisinde ufak tefek sıkıntılar çıkıyor. Bizim tek amacımız üzüm yemek. Bireysel bazda sorunlar olsa da bu işin dönüşü yok. Bizlerde temmuz ya da ağustos ayında temeli atılacak olan yeni sanayi sitemizde çizmeleri giyeceğiz. Odamıza ve diğer odalara kayıtlı olmayan meslek dışı hiç kimse bu haklardan yararlanamayacak. Dükkan talep edemeyecek. Kimse dövünmesin, kafasını taşa vurmasın.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑