whatsapp

Güncel

KOGACE'DE ÇETİN GÜROL YENİDEN BAŞKAN

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) fuar içi Sivil toplum Merkezi’ndeki olağan genel kurulunda mevcut başkan Çetin Gürol, üçüncü ve son dönem için başkanlık görevine getirildi. Kongrede, 13 kişilik yönetimdeki üye sayıs

13 Kasım 2017 Saat: 11:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.808 kez okunmuştur

KOGACEDE ÇETİN GÜROL YENİDEN BAŞKAN
KOGACE'DE ÇETİN GÜROL YENİDEN BAŞKAN

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin(KOGACE) bugün fuar içi Sivil toplum Merkezi’ndeki olağan genel kurulunda mevcut başkan Çetin Gürol, üçüncü ve son dönem için başkanlık görevine getirildi. Kongrede, 13 kişilik yönetimdeki üye sayısı da 18’e yükseltildi.

Çetin Gürol, Derince sırtlarında TOKİ tarafından cemiyet üyeleri için inşa edilen konutların 15 Aralık’a kadar tamamlanması için gayret gösterdiklerini söyledi, faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin( KOGACE ) olağan genel kurulu 11.Kasım Cumartesigünü yapıldı. Mevcut başkan Çetin Gürol, tek aday olarak katıldığı seçimde üçüncü kez yeniden başkanlığa getirildi. Gürol, başkanlık için son kez aday olduğunu belirtti. Kongrede, 13 kişilik yönetim de 18 kişiye yükseltildi.

300 civarında üyesi olan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan kongresi fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Eski başkanlar, sivil toplum kurulu temsilcilerinin yanında, çok sayıda basın mensubu, medya dünyasının temsilcileri de üye olarak genel kurulu takip etti. Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’ün başkanlığını üstlendiği divan kurulunda Özden Demirci, Kamil Uzunoğlu ile Fatma Aydınoğlu da üye olarak görev yaptı.

“EVLER BİTİYOR”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, faaliyetlerle ilgili bilgi verdi, en önemli konu olarak cemiyet üyeleri için Derince’de TOKİ tarafından inşa edilen konutların tamamlanmakta olduğunu söyledi. Gürol, “Bu evler bitse tekrar aday olmayacaktım, Ancak, söz verdik, bu işi bitirmek istiyoruz. 15 Aralık’ta üyelerimizi evlerinden oturtmak istiyoruz. Bu konutların yapımı için katkı sunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

18’E YÜKSELDİ

Gürol, yüksek lisans projesinin örnek olduğunu, cemiyetin kendine ait devremülkü, sosyal tesis için alınan arsasının bulunduğunu hatırlattı, basın müzesinin de en kapsamlı müzelerden birisi olduğunu söyledi. Faaliyet raporu ve geçmiş yönetimin ibrası oy birliğiyle yapılırken, yeni dönem yönetimi de 18’e yükseltildi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM: Çetin Gürol(Başkan), Hakan Süer, Levent Altun, Nebiye Azak, Erol Kaçmaz, Zeynep Kübra Özçiçek, Emre Tuncay, İsa Turhan, Cennet Ceyhan, Kadriye Karademir, Şengül Oymak, Cem Şakoğlu, Yunus Kahraman, Muharrem Şenol, Ayşegül Kalaycı, Ahmet Akçaalan, Ulaş Tekin, Nurşah Şahin.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑