whatsapp

Güncel

KÖMÜRCÜLER OSB KALKIYOR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, bölge basınına çalışmaları değerlendirirken önemli açıklamalarda bulundular.

14 Ekim 2016 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.595 kez okunmuştur

KÖMÜRCÜLER OSB KALKIYOR
KÖMÜRCÜLER OSB KALKIYOR

Toplantıda, Osman Akbulut ve Ali Toltar, Dilovası'nın kanayan yarası haline gelen Kömürcüler OSB hakkında önemli açıklamalarda bulundular.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen toplantıya Toltar ve Akbulut'a ilçe kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Ankara ziyareti ile bilgi veren Akbulut, "Belediye yerel seçileri yapılalı 2.5 yıl oldu. Bu geçen sürede hem 2.5 yılımızı değerlendirelim hem de partimizle ilgili çalışmaları konuşalım istedik" dedi.

'ÇÖP DEPONİ ALANI 2017'DE KAPANACAK'

Dilovası’nda bulunan çöp deponi alanının 2017 yılı başında kapatılacağını belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "2017 yılı başı ile tek bir çöp aracı ilçemize gelmeyecek. Hem çevrecilerin hem de bizlerin de rahatsız olduğu bu konuyu rafa kaldıracağız" dedi. Dilovası halkının da en önemli sorunlarından biri haline gelen Kömürcüler OSB ile ilgili de konuşan Akbulut, "Önümüzdeki günlerde Kömürcüler OSB ile bir toplantı yapacağız. Onlarında kazanılmış hakları ve yatırımları var ancak sayın bakanımızın da söylediği gibi artık kömürle çalışan bir unsur yok. Buranın bir lojistik merkezi olması için girişimlerde bulunulacak. Kömürcüler OSB'yi bugünden yarına kaldırmak mümkün değil. En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

AKBULUT: GİRİŞ ÇIKIŞ SIKINTILI

Dilovası'nın giriş ve çıkışlarında yaşanan sorunlara da değinen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası’nda kime sorsanız Dilovası’nın giriş çıkışı ile ilgili sıkıntıyı dile getireceklerdir. Allah’tan navigasyon var da bu ilçeye gelecek insanlara konum atarak yardımcı oluyoruz.  Ticaretin gelişmesi açısından giriş çıkış çok önemli. Eynerce kavşağı bitti ama eksiklik var. Oradan Cumhuriyet Mahallesi’ne giriş istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor" dedi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑