whatsapp

Sağlık

KONAK HASTANELERİNDEN AÇIKLAMA

Konak Hastanelerinden açıklama Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Özel Konak Hastanesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasındaki anlaşmanın yenilendiğini, bu süreçte hiç bir mağduriyetin yaşanmadığını bildi

9 Nisan 2016 Saat: 19:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.887 kez okunmuştur

KONAK HASTANELERİNDEN AÇIKLAMA
KONAK HASTANELERİNDEN AÇIKLAMA

Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Özel Konak Hastanesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasındaki anlaşmanın yenilendiğini, bu süreçte hiç bir mağduriyetin yaşanmadığını bildirdi

Özel Konak Hastanesi, bir basın açıklaması yaparak SGK ile sözleşmelerinin devam ettiğini duyurdu. Basın açıklamasına Op. Dr. Erkan Türköz, Uzm. Dr. Yüksel Ağca, Dr. Şahin Talus, Op. Dr. Metin Göklü, Op. Dr. Veysel Besnili, Konak Hastanesi Gebze Başhekimi Dr. Erhan Çıplaklıgil, Uzm. Dr. Özlem Bilgin, İdari Hizmetler Koordinatörü Özlem Kuyruklu katılım gösterdi. Basın açıklamasını Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu gerçekleştirdi.


BİRİNCİ ÖNCELİK 
Gündoğdu konuşmasında şunları söyledi: “Son iki gündür hastanemizin Sosyal Güvenlik Kurumu ile yaptığı anlaşma sürecine ilişkin kamuoyunda bazı polemiklere şahit olduk. Bilindiği üzere her dönemde hastaneler ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında anlaşmalar yenilenmektedir.  Konak Hastaneleri olarak bizlerde belirli periyotlarla yaptığımız anlaşmaları yeniliyoruz. Konak Hastaneleri olarak hastalarımız, hasta yakınlarımız ve onlara hizmet eden tüm paydaşlarımız bizim birinci önceliğimizdir. Kuruluşumuzdan bu yana bu husus ilke edinilmiş, bunun için çalışılmış ve  bunun için var olunmuştur.

 

YENİLEME SÜRECİ

En son yaptığımız anlaşma öncesinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından evrak eksikliği tespit edilmiştir. 7 Nisan Perşembe günü İzmit hastanemizde Sosyal Güvenlik Kurumu ile işlemlerimizi yaptığımız sistemde bir problem olduğu fark edilmiş ve ivedilikle kurum ile temasa geçilmiştir. Özellikle belirtmek gerekir ki; Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sözleşmemizin feshedilmesi söz konusu değildir. Sadece yenileme sürecinde evrak eksikliği nedeni ile 2 günlük bir gecikme yaşanmıştır.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑