whatsapp

Güncel

KONAK HASTANESİ GEBZE’DEN ANLAMLI ZİYARET

Konak Hastanesi Gebze yönetimi ve çalışanları, “En Büyük Engel Sevgisizliktir” mesajıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Beşyıldız Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ederek okulda eğitim gören öğrenciler ve velilerinin yanında o

5 Aralık 2016 Saat: 11:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.530 kez okunmuştur

KONAK HASTANESİ GEBZE’DEN ANLAMLI ZİYARET
KONAK HASTANESİ GEBZE’DEN ANLAMLI ZİYARET

Konak Hastanesi Gebze,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Beşyıldız Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı’nın başkanlığında yapılan ziyarete, Konak Hastaneleri Gebze İdari Koordinatörü Halit Apak, Konak Hastaneleri Gebze Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla İlgün ve Hastanenin Kurumsal İletişim ve Pazarlama ekibi katıldı.  

Beşyıldız Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar ve değerli velileri ile sohbet eden Konak Hastaneleri Gebze yönetimi ve çalışanları, pasta keserek Konak Hastaneleri’nin ileriye dönük yapmayı planladığı  sosyal sorumluluk projeleri üzerine konuştular. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde  “En Büyük Engelin Sevgisizlik” olduğu mesajı veren Konak Hastaneleri Gebze yönetimi ve çalışanları, başta Beşyıldız Özel Eğitim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cesur olmak üzere tüm yönetim ve öğretmenlere sevgiyle büyüttükleri yeni nesiller için teşekkür etti.

 

ÖZEL KONAK HASTANELERİ HAKKINDA

 

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Hastaneleri, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Hastaneleri 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi'ni 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete aldı. 2014 yılında hizmete giren Gölcük Aile Konak Hastanesi ile yapmış olduğu aynı yıl Adapazarı'nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi ile 2016 yılında 4. büyük hastanesinin açılışı için hazırlanmaktadır.

Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Hastaneleri 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo, Kolon Hidroterapi, Kardiyak Rehabilitasyon, Uyku Laboratuvarı,  gibi hizmetleri de verebilmektedir. Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑