whatsapp

Sağlık

KONAK’TAN MEME KANSERİ SEMPOZYUMU

Gebze Konak Hastanesi Meme Kanseri bilinçlendirme sempozyumu düzenledi. Sempozyuma siyasi partilerin kadın kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

22 Ekim 2016 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.826 kez okunmuştur

KONAK’TAN MEME KANSERİ SEMPOZYUMU
KONAK’TAN MEME KANSERİ SEMPOZYUMU


Gebze Konak Hastanesi  Meme Cerrahisi Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ tarafından konferans salonunda 22 Ekim Cumartesi günü 11.00- 12.30 saatleri arasında verilen meme kanseri farkındalık ve bilinçlendirme sempozyumuna  Gebze AKP, CHP, MHP İlçe Kadın kolları başkan ve yöneticileri katıldı. Meme kanserinin tanısı ve tedavisi hakkında önemli açıklamalarla gerçekleşen sempozyuma siyasi partilerin kadın kolları yöneticileri sordukları sorularla hastalık hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

DR.YAZICI "HALKIN HASTANESİ OLACAĞIZ"

Konak hastanesi genel koordinatörü Dr.Yahya Yazıcı’nın sempozyumun önemine değin gerçekleşen konuşmasında insan sağlığına dikkat çekti. Dr.Yazıcı,” amacımız halkımıza hizmet etmek ve konak hastanelerini halkın hastanesi yapmaktır. Sağlık konusunda kapılarımız sonuna kadar halkımıza açıktır, parası olsun veya olmasın bu hastane herkese hizmet edecek. Konak hastanesi halkı?

Konak hastanesi genel koordinatörü Dr.Yahya Yazıcı’nın sempozyumun önemine değin gerçekleşen konuşmasında insan sağlığına dikkat çekti. Dr.Yazıcı,” amacımız halkımıza hizmet etmek ve konak hastanelerini halkın hastanesi yapmaktır. Sağlık konusunda kapılarımız sonuna kadar halkımıza açıktır, parası olsun veya olmasın bu hastane herkese hizmet edecek. Konak hastanesi halkın hastanesi olacaktır.” Dedi. Dr.Yazıcı sempozyuma gösterilen ilgiden ötürü siyasi partilerin kadın kolları yöneticilerine ve katılım sağlayan üyelerine teşekkür etti.

AVCI, SAĞLIKTA HİZMET FARKIMIZ OLACAK

Sempozyumun ve hastane çalışmalarının kısa bilgilendirmesinde bulunan Konak hastanesi kurumsal iletişim ve pazarlama uzmanı Erol Avcı hastane ve sağlık hizmetleri hakkında yaptığı genel değerlendirmede insan sağlığının çok önemli olduğunu vurguladı. Avcı, Saplık konusunda hastanelerimiz gibi bizlerde emrinizdeyiz. Amacımız sizlere yardımcı olmak ve hizmet vermektir,bu nedenle telefonlarımıza alo demeniz yeterli olacaktır.Konak hastaneleri sizleri daha iyi bilgilendirmek için sağlık seminerlerine devam edecektir.  dedi.

MEME KANSERİNE ERKEN TANI, ERKEN TEDAVİ

Konak Hastanesi meme cerrahisi Doç.Dr.Tuğrul Tansuğ sempozyumda hastalığın tanısı ve tedavisinde hasta ve doktorun önemine değindi. Sempozyuma katılan kadın yöneticilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Doç.Dr.Tansuğ, meme kanserinin belirtileri hakkında uyarılarda bulunarak erken tanı ve erken tedavi ile hiç bir hastanın çaresiz kalmayacağını belirtti. Siyasi Parti temsilcisi kadınların hastalık hakkında sordukları sorulara yeterince cevap veren meme cerrahisi Doç.Dr.Tuğrul Tansuğ Konak hastanesi hastalara hizmet etmek için gerekli sağlık hizmetleri ile kapılarını halkın hizmetine açmış bulunmakta bizde bu anlamda en iyi sağlık hizmeti vermek için emrinizde bulunuyoruz” dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANLARINA PLAKET

Konak hastanesi genel koordinatörü Dr.Yahya Yazıcı Meme kanseri bilinçlendirme sempozyumuna katılan siyasi partilerin başkan ve yöneticilerine seminere katılımlarından ötürü plaket ve çiçek verdi.Dr. Yazıcı siyasi partilerin kadın kolları başkanlarına katılımlarından ötürü teşekkür etti.

www.yedincigunhaber.com – Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑