whatsapp

Güncel

KÖŞKER’DEN ÖZEL HAREKÂTA DESTEK

Gebze Belediyesi tarafından Derince ’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü için yapılan Ek Hizmet Binasının temel atma törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tesisimiz özel Harekatımıza hayırlı olsun” dedi.

29 Mayıs 2018 Saat: 08:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.862 kez okunmuştur

KÖŞKER’DEN ÖZEL HAREKÂTA DESTEK
KÖŞKER’DEN ÖZEL HAREKÂTA DESTEK

Temel atma törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeler, birim müdürleri ve özel harekat mensupları katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, “Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum destekleri için” ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de, “Güvenlik güçlerimiz bizler için çok değerli. Çok zor zamanlardan geçtik ve Özel Harekat polislerimiz her zaman vatan savunmasını yerine getirdi. Bizler için canını, kanını feda eden güvenlik güçlerimiz için bizler de bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize. Buraya bir cami yapılacağı bilgisini aldım. Onunda Gebze Belediyesi olarak biz üstlenelim ve burada edilen dualardan tüm Gebze’miz nasiplensin inşallah” dedi. Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleşti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑