whatsapp

Güncel

KÖŞKER ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kaybettikleri aile fertleri ve yakınlarının kabirlerini ziyaret için Arefe günü mezarlığa akın eden Gebzelileri yalnız bırakmadı. Başkan Köşker eski başkanlardan Ahmet Penbegüllü’nün kabrini ve

8 Temmuz 2016 Saat: 12:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.611 kez okunmuştur

KÖŞKER ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI!
KÖŞKER ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI!

Arefe günü mezarlıklara akın eden Gebzelileri Başkan Köşker de yalnız bırakmadı. Kaybettikleri aile fertleri ve yakınlarının kabirlerini ziyaret eden Gebzelilerin bayramını tebrik eden Başkan Köşker’i merkez mezarlığındaki ziyaretinde başkan yardımcısı Engin Güzel, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Tatoğlu, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Kabir ziyareti için mezarlığa gelen Gebzeli hemşerileriyle sohbet eden Başkan Köşker, vatandaşların Ramazan bayramlarını tebrik etti.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Gebzeli hemşerilerini, bayramın birinci günü yapılacak kent bayramlaşmasına katılmak üzere Gebze Kent Meydanı'na davet eden Başkan Köşker daha sonra Gebze Belediyesi'nin eski başkanlarından merhum Ahmet Penbegüllü'nün kabrini ziyaret ederek dua etti. Pembegüllü'nün kabrinin ardından Köşker, Gebze Şehitliği'ne gitti. Evlatlarını vatan savunmasında şehit veren aileleri yalnız bırakmayan Başkan Köşker, şehitlerin ruhu için dua etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑