whatsapp

Güncel

KSO İl Kadın Girişimcileri GTÜ’yü Ziyaret Etti

Kocaeli Sanayi Odası bünyesindeki İl Kadın Girişimcilik Kurulu'ndan oluşan bir heyet Gebze Teknik Üniversitesi z (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret etti.

12 Şubat 2016 Saat: 08:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.269 kez okunmuştur

KSO İl Kadın Girişimcileri GTÜ’yü Ziyaret Etti
KSO İl Kadın Girişimcileri GTÜ’yü Ziyaret Etti

Hepsi farklı iş kollarında faaliyet sürdüren girişimci kadınlar kendi sektörleri ve çalışma alanları hakkında Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün'e bilgi verdiler. 

Girişimcilik Ruhu Önemli 

Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün, ekonominin canlanması ve buna bağlı olarak bölgemiz ve ülkemizin hızla kalkınmasındaki öneminden dolayı girişimcilik ruhuna üniversite olarak ayrı bir önem verdiklerini ifade etti. Bu noktada yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak Girişimcilik Zirveleri ile mezunların girişimcilik faaliyetlerini desteklemek adına alınan ekonomik desteğe yönelik yaptıkları çalışmaları anımsattı. 

GTÜ'nün Gebze ve çevre halkı için büyük bir şans ve imkân olduğunu vurgulayan heyet üyeleri üniversite ile yapılabilecek ortak girişimler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Bölümleri Gezdiler

Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün'ün GTÜ sunumunun ardından, heyet üyeleri sırasıyla Nanoteknoloji Araştırma Merkezi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik laboratuvarlarını ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑