whatsapp

Güncel

KURTULUŞ GECESİNİ ARDAFED YAPIYOR..

Ardahan'ın Vatan Toraklarına Katılışını 97 nci Yıl Dönümü , İstanbul'da da Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen bir gece ile kutlanacak.

23 Şubat 2018 Saat: 08:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.416 kez okunmuştur

KURTULUŞ GECESİNİ ARDAFED YAPIYOR..
KURTULUŞ GECESİNİ ARDAFED YAPIYOR..
Darıca Ardahan İl Derneği ile Göle Serinçayır Köyünün Derneklerinin katılımı ile çatısı altında bir araya gelen dernek sayısının 55'e ulaştığı ARDAFED'in Kurtuluş Gecesi Bakırköy Botanikpark'ta bulunan 2HC adlı Restorant'ta bugün saat 19.00'da başlayacak.

Yılın Derneği İlan Edilecek, Turnuvanın Kuraları Çekilecek..

Aynı zamanda ARDAFED'in yönetim kurulu üyesi olan Kura Çözüldü adlı kitabın Yazarı Kenan Karabağ'ın hazırlayıp, sunduğu ve Ardahan'ın kurtuluş yıllarının anlatan Ardahan Fotoğraflarının ilk kez sergileneceği slayt gösterinin yanı sıra Sanatçılar Burhan Yıldırım, Leman Doğan ve Himmet Daşdemir gecede sahne alacaklar.
İlk kez düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülmesi hedeflenen 'Yılın Derneği'nin ilan edileceği gece de bu yıl 3 üncüsü düzenlenecek olan 'Ardahanlılar İstanbul'da Top Koşturuyor' adlı Futbol Turnuvasının kura çekimi de gerçekleşecek.

Gündüz Ardahan'da, Gece İstanbul'da..

'Güçlü Bir Ardahan Lobisi İçin ARDAFED' diyerek çıktığı yolda Ardahan'ın tanıtımını, Ardahanlıların bir araya gelerek başta İstanbul'da olmak üzere yurt genelinde güçlü bir lobi oluşturası için çabalayan Ardahan Dernekler Federasyonun Bakırköy Botanikpark'ta bulunan 2HC adlı Restorant'ta bugün saat 19.00'da düzenleyeceği gece etkinliği öncesi Ardahan Valiliği ile Ardahan Belediyesinin birlikte organize ettiği kurtuluş etkinlikleri Ardahan'da start alacak.
Ardahan'da gündüz saatlerinde gerçekleşecek kurtuluş etkinlikler ardından İstanbul'da akşam saatlerinde ARDAFED tarafından düzenlenecek olan geceye tüm Ardahanlılar davet edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑