whatsapp

Yaşam

Mardin’de sanat günleri başladı

Mardin Belediyesi'nin temmuz ayı etkinlikleri açık hava sineması ve santuri, Sedat Anar’ın konseri ile başladı. Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından temmuz ayı içerisinde düzenlenecek olan etkinlikler açık...

4 Temmuz 2021 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 641 kez okunmuştur

Mardin’de sanat günleri başladı
Mardin’de sanat günleri başladı

Mardin Belediyesi'nin temmuz ayı etkinlikleri açık hava sineması ve santuri, Sedat Anar’ın konseri ile başladı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından temmuz ayı içerisinde düzenlenecek olan etkinlikler açık hava sineması ve santuri Sedat Anar’ın konseri ile başladı. Pandemi tedbirlerine dikkat edilen konserde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi keyifli anlar yaşadı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, temmuz ayı ile başlayan normalleşmeye paralel olarak kültür ve sanat etkinliklerini başlattı.     

Mardin Müzesi önünde bulunan açık hava sinemasında sahne alan santuri Sedat Anar, taşların dile geldiği masal şehirde, Mezopotamya Ovasına karşı, Mardinli ve dışardan gelen misafirlere erbane ve santur çalarak konser verdi.  

Tarihi Mardin Kalesi'nin eşsiz güzelliği dibinde keyifli dakikalar yaşayan vatandaşlar, uzun aradan sonra kültür ve sanat etkinliklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Etkinlikler, bugün saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek Şoför Nebahat adlı tiyatro ve müzikli oyun ile devam edecek.                              

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑