whatsapp

Güncel

MATBAACILAR ANTALYA’DA BULUŞTU

Matbaacılar Federasyonu’nun 13. Başkanlar Konseyi Toplantısı 24-25-26 Mart tarihlerinde Antalya Matbaacılar Odası Başkanı ve Federasyon Genel Sekreteri Cafer Tayyar Tekin’ in ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşti.

2 Nisan 2017 Saat: 10:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.414 kez okunmuştur

MATBAACILAR ANTALYA’DA BULUŞTU
MATBAACILAR ANTALYA’DA BULUŞTU

Toplantıya Matbaacılar Federasyonu'na üye matbaa oda ve dernek başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Köse de katıldı.

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Ozan Kurtuluş İlyasoğlu , Devrim Serkan Kaya , Ufuk Özdemir, Murat Türlü ve Ali Ozan Kaya  Gebze yi temsilen toplantılara katıldılar.

Söz alan oda başkanları ve katılımcılar sektörün ülke genelinde ve yereldeki sorunlarını dile getirirerek çözüm önerilerini sundular. Prof. Dr. Erdoğan Köse, yaptığı konuşmada matbaacılık sektörünün hak ettiği konuma gelmesi için ulusal ve uluslararası toplantıların önemine değinirken, sektörün birlik ve beraberlik içinde olması halinde akademisyenlerin her türlü desteği vereceğini belirtti.

ÖNEMLİ KONULAR KONUŞULDU

Aynı zamanda Matbaacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu Antalya da yapılan toplantılarda matbaa sektörünün sorunları, dijital teknolojinin sektöre etkileri, makine ve kağıt ithalatındaki sıkıntılar, ara elaman ve grafiker sorunları, basit usuldeki belgelerin matbaalar tarafından basılabilmesi için gerekli girişimlerin yapılması, YÖK tarafından üniversitelerde kapatılan 4 yıllık matbaa bölümlerinin tekrar açılabilmesi için çalışmalara başlanılması, matbaacılığın standartlarının belirlenmesi ve belge ihtiyacının zorunluluğu gibi sorunlar ve çözüm yollarının görüşülmesinin yanısıra 2017 yılı Printek Matbaa fuarına katılım da konuşulan konular arasında yer aldığını belirtti.

GEBZE’DE DE YAPILACAK

Ayrıca Antalya Matbaacılar Odası Başkanı Cafer Tayyar Tekin’e mükemmel ev sahipliği ve misafirperverliği için, organizasyonu gerçekleştiren AKDES TOURİSM ORGANİZASYON Başak Efecik ve Şenay Bayraktar a teşekkür eden GEMARD Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ve yönetim kurulu 14. Başkanlar Konseyi toplantısının da Gebze de yapılacağını belirttiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑