whatsapp

Güncel

MEZUNİYET TÖRENİNDE EVLENME TEKLİFİ

Gebze Teknik Üniversitesi 2017-2018 mezuniyet töreninde aralarında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın da bulunduğu yaklaşık 300 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldı. Üniversite şenlik alanında düzenlenen törende evle

14 Temmuz 2018 Saat: 09:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.770 kez okunmuştur

MEZUNİYET TÖRENİNDE EVLENME TEKLİFİ
MEZUNİYET TÖRENİNDE EVLENME TEKLİFİ

Gebze Teknik Üniversitesi 2017-2018 mezuniyet töreninde aralarında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın da bulunduğu yaklaşık 300 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldı. Üniversite şenlik alanında düzenlenen törende evlenme teklifi törene damga vurdu.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.Üniversitenin şenlik alanındaki mezuniyet töreninde konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, GTÜ'nün Türkiye’de araştırma üniversiteler arasında ilk 10’da yer aldığına dikkat çekerek bunun bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

GTÜ'nün elde ettiği başarılarla Türkiye ve dünya sıralamasında önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Aksoy, üniversite sanayi işbirliği ile de iyi bir noktaya taşındığını vurguladı. Vali Aksoy;’’buradan mezun olan öğrencilerimizin başarıları bundan sonraki yaşamlarınında da devam edeceğine yürekten inanıyorum. Velilerimizi ve akademisyen hocalarımızı da kutluyorum.’’ Dedi.

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan da konuşmasında;’’üniversitemizde geçirdiğiniz yıllarda edindiğiniz bilgi ve birikimle Gebze Teknik Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası platformlardaki en dinamik temsilcileri olacaksınız. Üniversitemizde almış olduğunuz ayrıcalıklı eğitim sayesinde; iş hayatınız başladığında farklı olduğunuzu ve her türlü işte fark yarattığınızı göreceksiniz.Ülkemizin size, birikimlerinize, dinamik ve idealist bakış açınıza çok ihtiyacı var. Gebze Teknik Üniversitesinden mezun olmanın gücünü, ayrıcalığını ve mutluluğunu kalbinizden eksik etmeyin.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından okulda dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra mezuniyet yemini eden öğrenciler, keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Bu arada Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’da Sosyal Bilimler Enstitüsü İnevasyon bölümünü bitirerek kep giydi ve diplomasını aldı.

Törende sahneye çıkan geçen yıl Malzeme Bilimi bölümünden mezun olan Fatih Zeybek (25), Moleküler bölümü mezunu kız arkadaşı Hikmet Veli'ye (23) evlenme teklifi etti. Protokol üyeleri, akademisyenler, aileler ve öğrenciler teklife alkışlarıyla destek verirken, Veli'nin "evet" demesiyle genç çift yüzük taktı.Zeybek, Veli ile 5 yıl önce arkadaşlarının aracılığıyla tanıştıklarını söyledi. Mezun olduktan sonra çalışmaya başladığını, kız arkadaşının da bu yıl üniversiteyi bitirmesiyle böyle bir teklif planladığını dile getiren Zeybek, çok mutlu olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑