whatsapp

Yaşam

MHP GEBZE ŞEHİT ÜLKÜCÜLERİ ANDI

MHP Gebze İlçe Teşkilatı düzenlemiş olduğu programda 12 Eylül askeri darbesinde yaşamını yitiren ülkücüler andı. Programda 12 Eylül askeri darbesini anlatan bir sinevizyon gösterisi yapılırken şehitler için dua edildi.

26 Eylül 2016 Saat: 11:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.049 kez okunmuştur

MHP GEBZE ŞEHİT ÜLKÜCÜLERİ ANDI
MHP GEBZE ŞEHİT ÜLKÜCÜLERİ ANDI

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 12 Eylül askeri darbesinde yaşamını yitiren ülkücüler için Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde   ‘Varolacağız Eylüllere Rağmen’ adlı anma program düzenledi. Düzenlenen anma programına MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçıöz, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün,  Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur, Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ağyıldız, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Özcan, İl ve ilçe yöneticileri, kadın kolları yöneticileri ve partiler katıldı.

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ YAPILDI

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Anma programında açılış konuşmasını MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptı. 12 Eylül darbesinin MHP camiasında açtığı yaraların halen taze olduğunu ifade eden Başkan Taşdemir, “Öncelikle bizleri bu akşam yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. 12 Eylül tarihinde büyük bir tahribat yapıldı. Binlerce insanımız işkence gördü, birçok insanımız idam edildi. 12 Eylül darbesinin ardından uzun yıllar geçmesine rağmen, darbenin bizim camiamızda açtığı yaralar hala taze” dedi.  MHP Kocaeli İL Başkanı Aydın Ünlü ise kısa tuttuğu konuşmasında programa katılan herkese teşekkür etti. Ünlü ayrıca 12 Eylül Darbesinin kendilerine yaşattığı acıların hale taze olduğunu vurguladı. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ’nün konuşmasının ardından programda MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan ve 12 Eylül askeri darbesini anlatan bir sinevizyon gösterisi yapılırken, program sonunda plaket takdimi gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑