whatsapp

Güncel

MİMAR DENİZ KOLO’NUN ÇAYIROVA SEVDASI

İyi Parti Çayırova Belediye meclis üyesi adayı, eski il genel meclisi üyesi Çayırovalı iş adamı mimar Deniz Kolo’nun Çayırova’ya hizmet sevdası onu koltuğunda rahat bırakmadı.

11 Mart 2019 Saat: 09:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.254 kez okunmuştur

MİMAR DENİZ KOLO’NUN ÇAYIROVA SEVDASI
MİMAR DENİZ KOLO’NUN ÇAYIROVA SEVDASI

7.GÜN HABER : Özden DEMİRCİ

Geçmiş yıllarda yaptığı büyük projelerle Çayırova’ya hizmet etmek ve Çayırovanın çehresini değiştirmek için çıktığı siyası yaşamında Belediye başkan aday adaylığı, Milletvekilli aday adaylığı süresince Çayırova’ya hizmet etmek sadece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genel meclis üyeliği yaptığı süreçte gerçekleşti.

Çayırovalı iş adamı mimar Deniz Kolo, il genel meclisi üyeliği döneminde bugün Çayırova, Mobesa kameralarına,Çayırova semt polikliniğine vs. bunlar gibi yapılan bir çok hizmete onun çabası ile sahip oldu.

Deniz Kolo,yapacağı çok önemli projelerle Çayırovada herkesin faydalanacağı çocukların daha güzel bir ortamda yaşamalarını sağlayacağı Çayırova hayalini umarız ki bu hizmet döneminde gerçekleştirir.

Halk arasında geniş bir çevreye sahip yardımseverliği ile bilinen ve yıllarını siyasete adayan İyi Parti Çayırova Belediyesi Meclis üyesi iş adamı Mimar Deniz Kolo’nun 31 Mart seçimlerinden sonra yapacağı hizmetler merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑