whatsapp

Güncel

MİMAR KOLO SIKI ÇALIŞİYOR

İyi Parti Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayı Çayırovalı iş adamı Mimar Deniz Kolo yerel seçimlere sayılı günler kala yoğun çalışıyor, Kolo iş ve ev ziyaretlerine aralıksız devam.ediyor.

26 Mart 2019 Saat: 17:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.443 kez okunmuştur

MıİMAR KOLO SIKI ÇALIŞİYOR
MİMAR KOLO SIKI ÇALIŞİYOR

İyi Parti Çayırova Belediyesi 1.sıra meclis üyesi adayı Mimar Deniz Kolo, seçimlere sayılı günler kala parti programlarına ve çalışmalarına verdiği destek ve katkılarınınyanı  sıra bireysel çalışmalarıyla zamanı değerlendiriyor.

Çayırovalıların çok iyi tanıdığı eski siyasilerinden iş adamı Mimar Deniz Kolo, Çayırova için yine kollarını sıvadı ev ve işyerlerinde kısa ziyaretler ile bilgi alışverişi yaparak Çayırovalı çocukların geleceği için bu seçimleri iyi değerlendirmeleri için oy talebinde bulunuyor. Ziyaretlerinde beklediğinin üstünde ilgi gören Kolo, emanetinize yüzümüzün akı ile sahip çıkacağız dedi.

Çayırova Özgürlük Mahallesinde Onur Oto'yu ziyaretinde işletme sahibi Muharrem Akkuş ile bir süre görüşerek bu seçimlerde oyların talip olduğunu talep etti. İşletme sahibi Muharrem Akkuş, Çayırovada herkes bu seçimleri çok iyi değerlendirmeli sonrada ah tüh etmemeli dedi.

7.GÜN HABER / Özden Demirci

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑