whatsapp

Güncel

MÜCAHİT POLAT GÜVEN TAZELEDİ

Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü lokalinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Mücahit Polat yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

25 Aralık 2017 Saat: 22:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.140 kez okunmuştur

MÜCAHİT POLAT GÜVEN TAZELEDİ
MÜCAHİT POLAT GÜVEN TAZELEDİ

BAŞARI HEPİMİZİN ÇAYIROVA HALKININDIR

Çayırovada başarılı çalışmalarla kulübün vizyonu olan başkan Mücahit Polat, "Çayırovada yapacağımız çok şey var, gücümüzün yettiği yere kadar alnımızın akıyla mücadele ediyoruz, kulübümüzü her alanda, her branşta başarıyla temsil etmekten gurur duyuyorum, bu başarıysa burada herkesin emeği var. Başarı hepimizin, daha doğrusu bizimle beraber yürüyenlerin Çayırova halkınındır" dedi.

ZORLU GÜNLERE RAĞMEN BAŞARIMIZLA AYAKTAYIZ

Anadolu spor kulübüne gecesini gündüzüne katarak çalışan ve kulübü yurt genelinde başarılı konuma getiren başkan Mücahit Polat, “Kulübümüzde eksikler ve sıkıntılarla mücadele ediyoruz kulübün ihtiyaçları çok, bir yerden maddi bir destek yada gelirimiz yok kulüp üyelerimizin ve sporcularımızın gayretleri ile çok önemli başarıları kulübümüze  yani Çayırovaya getirerek mutlu oluyoruz zorlu geçen günlerimize rağmen bugün elde ettiğimiz başarılarımızla ayaktayız. .” dedi.

CİRİT VE HALK UYUNLARINDA ÖNEMLİ DERECELERE SAHİP

Çayırova Anadolu Spor Kulübünde  10'u bayan olmak üzere toplam 100 sporcu üye, 22 At, 15 Lisanslı Ciritci bulunmakta. Kız ve Erkeklerden oluşan yöresel halk oyunları ve bar ekibimizle önemli dereceler elde ettik.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Gerçekleşen kongrede delegelerin çoğunluk  oyunu alarak yeniden başkan seçildiği kulübün delegelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Polat, "Atasporumuz ve Folklorumuzla başarıdan başarıya koşan aldığı başarılarla onurlanan bir kulübün başkanı olmaktan ve bana güven veren arkadaşlarımdan gurur duyuyorum" dedi

 

YENİ YÖNETİM KURULU : Başkan Mücahit Polat, Muhammet Tokmak, Elvan Şahin, Zafer Zengin, Nihat Akbaş, Ahmet Yılmaz, Ali İhsan Bektaş.

 

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

Özel Haber : Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑