whatsapp

İGF

Mudanya Yıldıztepe'deki projede ilk bloğun temel betonu atıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde pandemi dolayısıyla bir süre ara verilen Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nde çalışmaların kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden başlaması ardından, ilk bloğun temel betonu atıldı.

23 Mart 2021 Saat: 22:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 400 kez okunmuştur

Mudanya Yıldıztepe'deki projede ilk bloğun temel betonu atıldı
Mudanya Yıldıztepe'deki projede ilk bloğun temel betonu atıldı
BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi, Bursalıların buluşma noktası olarak 'sosyal yaşam merkezi' olarak projelendirdiği ve çalışmalarını uzun bir süredir devam ettirdiği Yıldıztepe'de, ilk bloğun temel betonunu attı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyenin teknik ekibi, CHP'li belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimiyle birlikte inşaat alanında incelemede bulundu.
Sosyal Yaşam Merkezi'nde dükkanların üzerine inşa edileceği 40 bin metreküp dolgu yapılan alanda ilk bloğun temel betonunu attıklarını belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birinci etap çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini kaydetti. 
Projenin alt yapı kısmını oluşturan fore kazık yapılması, zemin sağlamlaştırma betonları, iksa sistemleri gibi zor işleri tamamladıklarını anlatan Başkan Türkyılmaz, üst yapı çalışmalarında 405 metrekare geo duvar, 250 metrekare istinat duvarı ile 18 dükkan, 12 adet kiosktan oluşan 3 bin metrekare kapalı alan, 150 araçlık otopark ve 3 bin 500 metrekare çevre düzenlemesine yönelik projenin tamamlandığında yalnızca Mudanyalıların değil, Bursalıların buluşma noktası olacağını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑