whatsapp

Güncel

MURAT ÖZDAĞ BAŞKANLIKTAN DÜŞÜRÜLDÜ

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan düşürüldü.

8 Ağustos 2016 Saat: 12:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.542 kez okunmuştur

MURAT ÖZDAĞ BAŞKANLIKTAN DÜŞÜRÜLDÜ
MURAT ÖZDAĞ BAŞKANLIKTAN DÜŞÜRÜLDÜ

KOTO, FETÖ soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanan KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ'ın Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan düşürüldüğünü

duyurdu. KOTO geçtiğimiz günlerde aldığı kararla Ramazan Baştürk ve Haluk Atmaca’nın üyeliklerine son vermişti. Öte yandan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Başkanı Bülent Karagöz, meclis başkanlığı ve meclis üyeliği görevlerinden istifa etti.

KOTO'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Muamelat Yönetmeliği’nin 'toplantıya katılmamanın sonuçları'  başlıklı 25. Maddesi gereğince, ilgili komite başkanının resmi başvurusu sonucu Sayın Murat Özdağ, devamsızlık nedeni ile 19. Meslek Komitesi, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden düşmüştür."

BÜLENT KARAGÖZ İSTİFA ETTİ

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz ise hem meclis başkanlığından hem de meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de KOTO'da Hüseyin Akyol, Yusuf Koçak, Murat Altun ve Mehmet Temizel görevlerinden istifa etmişti. KOTO tarafından yapılan açıklama şöyle: "20 Haziran 2013 tarihinde yapılan oda seçimleriyle göreve gelen, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, 5 Ağustos 2016 Cuma günü itibariyle meclis başkanlığı ve meclis üyeliği görevlerinden istifa etmiştir. Odamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz." 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑