whatsapp

Güncel

MUSA YILMAZ ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR

CHP’de kongre süreci yaklaşırken, eski başkan adaylarından Musa Yılmaz dün akşam basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yılmaz, “Şahsıma bir görev verilirse her zaman, her türlü göreve hazırım” dedi

7 Eylül 2017 Saat: 13:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.366 kez okunmuştur

MUSA YILMAZ ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR
MUSA YILMAZ ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR

AİLEM SİYASİ YAŞAMIM BOYUNCA YANIMDA OLDU

Yılmaz, Eşim ve çocuklarımın siyasi yaşamım boyunca hep yanımda oldular. 2019 seçimlerinde yerelde ve genelde Partimin iktidar olması için bütün gücüm ve parti örgütümüzün tüm dinamiklerini çalıştırarak özlenen başarıyı gerçekleştirmek için azimle çalıuşacağım. Ailemin desteği her zaman yanımda olacaktır." dedi

ADAYLIK AÇIKLAMASI DEĞİL

2 yıl önce yapılan Gebze ilçe kongresinde az farkla seçimi kaybeden Musa Yılmaz, “Bu toplantı bir adaylık açıklaması değil ama arkadaşlarım çalışıyor. Delege seçimlerinden sonra açıklayacağız” diyerek daha güçlü bir şekilde geldiklerini söyledi.

HERZAMAN GÖREVE HAZIRIM

CHP Gebze ilçe örgütünün 2 yılını kayıp olarak değerlendiren Musa Yılmaz, “Partililerim ve ilçe örgütümüz şahsıma bir görev verirse, her zaman ve her türlü göreve hazırım” diye konuştu.

CHP'NİN İKTİDAR OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yılmaz; " Aday olmayı düşünüyorum, ancak; önümüzde ki dönem çok ciddi bir süreçte olacağız. Toplumda sevilen, sayılan ve karşılık görecek bir yönetimin oluşması için mücadele edeceğim. Hiç bir şekilde sadece yönetime girmek için basit hesaplar yapan adayların çıkmasına da müsaade etmeyeceğim. Yöneticilerimizin; CHP'ye dönük, ilkelerini sindirmiş, ekonomik bağımsızlığını kazanmış olacak ki tüm gücünü parti için versin. Kaybolan bir iki yılımız var, bundan sonraki süreçte örgütü tamamlayıp yerelde ve genelde CHP'nin iktidar olmasını sağlayacağız. 

HADEFİMİZ 25 YIL SONRA BELEDİYE SEÇİMLERİDİR

Yılmaz, “Adaylığım gerçekleşir ise partimi 2019 seçimlerinde yerelde ve genelde iktidar olması için bütün gücüm ve parti örgütümüzün tüm dinamiklerini çalıştırarak özlenen başarıyı gerçekleştirmek için azimle çalışacağım. 25 yıl sonra CHP’ye Gebze belediyesini kazandırmış bir ilçe başkanı olarak anılmak istiyorum” dedi.

Gebze’nin bir mihenk taşı olduğunu vurgulayan ve kazanılacak en kolay yer olarak niteleyen Musa Yılmaz, “Doğru bir siyaset anlayışı ve iyi bir çalışmayla Gebze’de seçim kazanılır ve çevre ilçeler de Gebze’ye göre şekillenir” diye konuştu.

SOKAK FORMÜLÜMÜZ İLE GÜÇ KAZANACAĞIZ 

İlçe başkanı seçilirse güçlü bir yönetim oluşturacaklarını söyleyen Yılmaz, “İlçe yönetiminde çalışkan, eğitimli, ekonomik bağımsızlığını kazanmış ve toplumda sevilen isimler yer alacak. 2502 Sokak formülümüz gereği tüm sokaklarda 2 partili tespit ederek partiye güç katacağız. Mahallelerde ve köylerde Gençlik ve Kadın kolları kurarak çalışmalarını sağlayacağız. Çalışırsak başarırız” dedi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑