whatsapp

Güncel

MUSA YILMAZ RİZE’DE ŞENLİKLERE KATILDI

Gebze siyasetinin önemli isimlerinden, Karadenizli iş adamı CHP’li Musa Yılmaz hem siyaset, hem iş, hemde sosyal yaşantısından taviz vermeden çalışmalarına hızla devam ediyor.

18 Nisan 2016 Saat: 08:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.570 kez okunmuştur

MUSA YILMAZ RİZE’DE ŞENLİKLERE KATILDI
MUSA YILMAZ RİZE’DE ŞENLİKLERE KATILDI

Yayla şenliklerinin tadını çıkarttılar

Karadeniz kökenli, Gebzeli iş adamı Musa Yılmaz her yıl geleneksel olarak memleketi Rize’de gerçekleşen yayla şenliklerine katılması için yakın dostları Ekşi ailelerinden gelen daveti kırmayarak Rize’ye gitti. Yılmaz, Rize’li iş adamları ve aileleri ile birlikte yayla şenliklerinin tadını çıkarttı.

Bir süre işlerine ağırlık verecek

Gebzeli iş adamı Musa Yılmaz 3 gün Rize’de gerçekleşen yayla şenliklerinde memleket özlemi giderdi. Şenliklerin tamamlanmasından sonra Gebze de işlerinin başına dönen  Yılmaz, CHP içindeki sıkıntılara fazla karışmayacağını, bir süre siyasetten uzak kalarak yoğun olan işlerini takip edeceğini belirtti.

Önemli çalışmalar yaptı  

CHP Gebze ilçe başkanlığını diğer aday adaylarının birleşmesi ile çok az bir oyla kaybeden eski il yöneticisi Musa Yılmaz, Gebze de parti içi çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmiş çok önemli projeleri hayata geçirerek köyler bölgesinde önemli güç elde etmişti. Adaylığından sonrada uzun süre köylerle ziyaretlerini devam ettiren Karadenizli iş adamı Musa Yılmaz bölgede yardım severliği ile her kesim tarafından biliniyor.

 

Yedincigünhaber - Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑