whatsapp

İGF

Mustafakemalpaşa'ya 'paşa'lar gibi stadyum

Geçmiş yıllarda birçok profesyonel takımı konuk eden Bursa'ya bağlı Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu, saha içi zeminiyle Süper Lig takımlarını bile kıskandırıyor.

6 Mart 2021 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 289 kez okunmuştur

Mustafakemalpaşa'ya 'paşa'lar gibi stadyum
Mustafakemalpaşa'ya 'paşa'lar gibi stadyum

BURSA (İGFA) - Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bölgesel Amatör Liglerin ertelenmesini fırsata çeviren Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçe stadında 17 Nisan'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Geçen sezon amatör kulüplere ev sahipliği yapan saha, yine zeminiyle konuk yönetici ve futbolcuları imrendirmişti.

Yapılan çalışmaların ardından havadan görüntülenen saha zemini adeta görsel bir şölene dönüşürken Süper Lig’de oynayıp zeminden yakınan ve arayışa giren profesyonel kulüplere de örnek oluyor.

Öte yandan bu sezon BAL liginde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübü'nde de hazırlıklar aralıksız sürerken futbolcularda ilk düdük heyecanı yaşanıyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "Her alanda olduğu gibi spora ve gençlere destek verdiklerinin altını çizerek ilçe futbol takımımıza da son derece önem veriyoruz. Hem sahamızla hem futbolcularımızla kaliteli işler yapıyoruz" dedi.

İlçe stadının Şampiyonlar Ligi standartlarında olduğunu söyleyen Başkan Kanar, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑