whatsapp

Güncel

NAİL ÇİLER, YILIN EN BAŞARILI TİCARET ODASI BAŞKANI

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Levent Wyndham Grand Otel’de, 17 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”nde, “Yılın En Başarılı Ticaret Odası Başkanı” seçildi.

5 Nisan 2017 Saat: 10:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.662 kez okunmuştur

NAİL ÇİLER, YILIN EN BAŞARILI TİCARET ODASI BAŞKANI
NAİL ÇİLER, YILIN EN BAŞARILI TİCARET ODASI BAŞKANI

Verilen ödüller ile bölgemizin ağırlığının hissedildiği gecede, “Yılın Valisi Ödülünü”, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu”, “Yılın Üniversitesi dalında ödülü Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Haluk Görgün” ve “Sanayi ve Üretime katkı ödülünü GOSB Başkanı Vahit Yıldırım” aldı. “Yılın En Başarılı Ticaret Odası Başkanı” ödülünü alan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve diğer başarılı yöneticiler bölgemize görkemli bir gece yaşattı.

Gecede yılın bürokratı ödülü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalına verilirken, yılın en başarılı yöneticileri, iş kadınları, eğitim kurumları, sosyal sorumluluk projeleri, sinema filmi yapımcıları, kültür ve sanat temsilcileri ödülleri ile buluştu. Yılın Sabah Haber Programı ödülüne layık görülen Nihan Günay, Yılın Türk Halk Müziği Yorumcusu seçilen Bülent Serttaş ve Yılın Haber Merkezi ödülünü kazanan Atv Haber’den Cem Öğretir, ödüllerini Başkan Çiler’in elinden aldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑