whatsapp

Güncel

Nejat Kar, yeniden başkan

S.S. Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yoğun katılım ile gerçekleşti. Mevcut başkan Nejat Kar tek liste ile gidilen genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

26 Ocak 2016 Saat: 20:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.952 kez okunmuştur

Nejat Kar, yeniden başkan
Nejat Kar, yeniden başkan

Başkanlar kongreye ilgi gösterdi

S.S. Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna Gebze Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Kamil Yılmaz,Şoförler Odası başkanı Necati Kaya, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze Lokantacılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış,Darıca Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Kaplan Sönmez Yıldız, Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, Bakkallar Odası Başkanı Secaettin Aydın ve çok sayıda üye ve davetli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Nejat Kar kooperatif ortaklarına teşekkür etti. Divan oluşması için yapılan oylamada Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda Divan Başkanlığına Faruk Demir, Divan başkan vekilliğine Kaplan Sönmez Yıldız katip üyeliklere Metin Polat, Mehmet Yılmaz seçildi.

Kar, yeniden başkan

Tek liste ile giden kongrede başkan Nejat Kar’ın raporları oy birliği ile ibra edildi. Açık oylama ile sunulan yönetim listesi oylanarak ibra edildi. Kooperatifin çalışmaları hakkında okunan raporlar oy birliği ile ibra edilirken Divan Başkanı Faruk Demir kooperatif sorunları ve çalışmaları hakkında ortakları bilgilendirdi. Mevcut başkan Nejat Kar kooperatif ortaklarının tamamının oylarını alarak yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Asil : Nejat Kar, Hüsnü Babaç ,Fatih Bulut, Mehmet Kurtoğlu, Sevinç Çoban.

Yönetim Kurulu Yedek : Hüseyin Dalkılıç, Abdurrahman Alma, Gazi Açar, Şerif Zengin, Esengül Aktaş.

 Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑