whatsapp

Güncel

ÖĞRENCİLER FİDANLA, FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Darıca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlenen ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ programı Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda gerçekleşti.

7 Eylül 2019 Saat: 13:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.471 kez okunmuştur

ÖĞRENCİLER FİDANLA, FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
ÖĞRENCİLER FİDANLA, FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Darıca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlenen ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ programı Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda gerçekleşti. Birinci sınıfa yeni başlayan öğrenciler için fidan dağıtımı yapılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amaçlarının yeşili sevdirmek olduğunu söyledi.

Darıca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde gerçekleşen ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ projesinin fidan dağıtım törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak, onları ağaçla buluşturmak için bu programı düzenledik. Çocuklar sınıflarda hazır olan fidanları kendi elleri ile yetiştirecekleri fidanlarla büyüyecekler. Günümüzde orman yangınlarının bu kadar yoğun olduğu bir zamanda çocuklarımızın fidanla bütünleşmesi bizim için önem arz ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, güzel yarınlarımızı oluşturacak çocuklarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑