whatsapp
Ömer Emiroğlu
Ömer Emiroğlu

Buna hakkını aramak denir.

Emekli maaşı hükumetlerin verdiği bir bağış, bir harçlık, bir kıyak, bir mükafat değildir.

15 Temmuz 2024 Saat: 02:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 1.268 kez okunmuştur

Ey Emekli Arkadaşlar sizler şunları anlamadığınız sürece hakkınızı bir türlü alamazsınız. Emekli maaşı hükumetlerin verdiği bir bağış, bir harçlık, bir kıyak, bir mükafat değildir.

Emekli maaşı yıllarca bedeli ödenerek alınmış bir haktır. Mesela bir işletmeye gidip bedelini ödeyerek aldığınız hizmetten memnun olmadığınız da!

Ne yapıyorsunuz?

Kardeşim ben senin vermiş olduğun hizmetten memnun olmadım bana bedelini ödediğim hizmeti hakkınca ver diyoruz değil mi?

İşte Emekli maaşı da buna benzer bir şey. 30 sene 40 sene prim ödemişsin, eğer bedelini ödeyerek aldığın Emekli maaşı yetersizse hakkını arayacaksın. Buna devlet düşmanı hükumet düşmanı iktidar düşmanı hain falan filan denmez.

Buna hakkını aramak denir.

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

DİBE VURMAK İYİDİR…4 Eylül 2024 Saat: 13:55
Hepimizin hayatında “Dibe vurdum” dediği anlar olmuştur. Dibe vuruşları genellikle büyük kayıpların ardından yaşıyoruz. Kimimiz sağlığını kaybediyor, kimimiz ilişkisini, kimimiz işini, evini, parasını… Kimimiz ise çok daha fazlasını…
Hoca ne anlatmaya çalışmış ?29 Ağustos 2024 Saat: 08:23
Hoca eşeğine verdiği samana zam gelince buna bir çare arar; ne yapsam, ne etsem diye düşünürken eşeğine günde bir balya saman yerine yarım balya saman vermeye karar verir.
Sağlığımız için lütfen..!!!4 Temmuz 2024 Saat: 13:33
Doktor değilim, hayat tecrübelerimden edindiğim bilgi ve birikimlerimle sağlığımız için uyulması gereken önerilerimi lütfen dikkatle okuyun ve mümkünse uygulayın..
Siz de yaptığınız yollarla övünün durun!22 Haziran 2024 Saat: 16:31
Çakarlı arabalarıyla yol gidenler elbette bilmez bu eziyeti. Bu ekonomik şartlarda radar cezası ödemenin insanın canını nasıl acıttığını ve canımızdan çok sevdiğimiz ülkemizde sıla-yı rahim yapmanın faturasının ne kadar ağır olduğunu bilmez.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑