whatsapp

Yaşam

ORDULULAR KEŞKEK GÜNÜNDE ÇAYIROVALILARI AĞIRLADI

Çayırova Ordulular Derneği’nin “Keşkek günü”nde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye vatandaşın hizmet alabilmesi noktasında muhalefet olarak gerekli her türlü desteğin kend

18 Nisan 2016 Saat: 10:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.598 kez okunmuştur

ORDULULAR KEŞKEK GÜNÜNDE ÇAYIROVALILARI AĞIRLADI
ORDULULAR KEŞKEK GÜNÜNDE ÇAYIROVALILARI AĞIRLADI

KEŞKEK GÜNÜ ÇAYIROVALIULARI BULUŞTURDU

Çayırova Özgürlük Mahallesi’ne  bulunan Çayırova Ordulular Derneği Keşkek gününde siyasileri ve ilçe halkını bir araya getirdi. Siyaseten ve toplumsal gerginliğin yaşandığı günümüzde  farklı siyasi görüşlere mensup siyasileri “keşkek günü”nde buluşturarak Çayırova’da birlik, beraberlik ve kardeşliğin oluşmasına imza attı.  

SİYASİLER VE İLÇE PROTOKOLÜ İLGİ GÖSTERDİ

Çayırova Ordulular  Dernek Başkanı Ramazan Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar,  Fatma Hürriyet Kaplan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Şevki  Demirci,  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, MHP Çayırova İlçe Başkanı Fatih Kartal ile çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisi ile vatandaş katıldı.

DERNEK BAŞKANI DEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Açılış konuşması yapan Çayırova Ordulular Dernek Başkanı Ramazan  Demir “Bugün güzel günümüzde bizleri  yalnız  bırakmadığınız  için sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu. 

BAŞKAN DEMİRCİ, "GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Programda söz alan  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci , İlçeye gerekli olan her türlü hizmetin yerine getirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

AKAR, "ÇAYIROVAYI DENİZLE BİRLEŞTİRİN SİZİ DESTEKLEYELİM"

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaptığı selamlama konuşmasında ise  “Biz Çayırova’ya hizmet getirilmesi noktasında vatandaşın hizmet alabilmesi için sizi destekleriz. Çayırova’yı denizle bütünleştirin, deniz kıyısına kadar sınırları geliştirilsin. Sizi destekleyelim” diye konuştu.  Akar’ın konuşmasının tamamlanmasından sonra CHP’liler programdan ayrıldı. Vatandaşlara keşkek ikram edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑