whatsapp

Güncel

PETROL İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE İFTAR VERDİ

Petrol İş Sendikası Gebze Şubesi iş yeri temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine sendikaların başkan ve yöneticileri katıldı.

1 Temmuz 2016 Saat: 11:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.923 kez okunmuştur

PETROL İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE İFTAR VERDİ
PETROL İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE İFTAR VERDİ

YÖNETİCİLER VE TEMSİLCİLER KATILDI

Petrol iş sendikası Gebze şubesi ev sahipliğinde Sultonorhan Mahallesi Kışla Caddesi üzerindeki Lamec Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine; Petrol İş Sendikası Genel sekreteri Ünal Akbulut, İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Fatih Pat, Çelik İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Türk İş Bölge Temsilcisi Yakup Yıldız, Haber İş İstanbul Şube Başkanı Mevlüt Bayraktar ve Emekli Sen Temsilcisi Ramazan Kibar, Petrol İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Süleyman Akyüz ve şube yönetimi ile Petrol İş Kadın Komisyonu üyeleri katıldı.

BAŞKAN AKYÜZ, DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Petrol iş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz iş yeri temsilcilerinden oluşan iftar yemeğinde yaptığı konuşmada ülkenin ekonomik ve siyası sürecine değinerek ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini söyledi başkan Akyüz, Davetlerine katılarak bu mübarek günde birlikte oruçlarını açtıkları sendika üyesi iş yeri temsilcilerine ve yöneticilere teşekkür etti.

 

Yedincigünhaber – Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑