whatsapp

Güncel

Polis ‘soğuk su için’ dedi

Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Vinsan Spor Tesislerinde hazırlık maçı yapan futbolcuların,, soyunma odasındaki cep telefonları çalındı. Olay yerine çağrılan polisin ise futbolculara, “soğuk su için” dediği iddia edildi.

23 Ocak 2016 Saat: 00:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.360 kez okunmuştur

Polis ‘soğuk su için’ dedi
Polis ‘soğuk su için’ dedi

Dün Sarımeşe Spor Kulübü ile Gölcük Şirinköy Spor Kulübü arasında bir hazırlık maçı oynandı. Maçın oynandığı Vinsan Tesisleri’nde ilginç bir olay yaşandı. Maç sonrası soyunma odasına giren Sarımeşe Spor Kulübü’nün futbolcuları, cep telefonlarının çalındığını gördü. 3 telefon hırsız ya da hırsızlar tarafından çalındı. Tesis görevlisine durum bildirildi, görevli ise futbolculara polis çağırın dedi.
“SOĞUK SU İÇİN”
Olay yerine gelen polis, futbolcuların çalınan cep telefonlarının izini sürdü. Önce görevliye sonra telefonları çalınan futbolculara olayın nasıl yaşandığını sordu. Mağdurları dinledikten sonra “Siz o telefonların üzerine soğuk su için” dedi. Futbolcular, telefonlar hala açık izlemeye alamaz mısınız?” dediğinde, “O ancak filmlerde olur” diyerek olay yerini terk etti.
“SAVCILIĞA GİTTİ”
Telefonu çalınan futbolculardan İlyas Şahin, “155’i aradım telefon takibinin verilecek bir dilekçenin ardından yapılabileceği söylendi.  Ancak olay yerine gelen polislerin tutumu yüzünden savcılığa giderek telefonumun takibe alınmasını talep ettim. Polis, hırsızlığı yapanların peşine düşmek yerine bize soğuksu için dedi. E o zaman biz de telefon mu çalalım” şeklinde tepkisini dile getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑