whatsapp

Güncel

PROF.GÜNEŞ, HAYIR KAMPANYASI İÇİN GEZİYOR

24.Dönem CHP Kocaeli Milletvekilli Prof. Dr. Hurşit Güneş, referandum kampanyası kapsamında Türkiye’nin bir çok ilinde toplantı ve çalışmalar yapmaya devam ediyor.

2 Nisan 2017 Saat: 11:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.912 kez okunmuştur

PROF.GÜNEŞ, HAYIR KAMPANYASI İÇİN GEZİYOR
PROF.GÜNEŞ, HAYIR KAMPANYASI İÇİN GEZİYOR

Önceki gün Kandıra ve Gebze ilçesinde sivil toplum kuruluşlarıyla  buluşan Prof.Dr Hurşit Güneş, referandumda çıkacak evet yada hayır sonuçlarının toplum ve ülke üzerinde doğuracağı sonuçları anlattı.

EVET ÇIKARSA NE OLUR?

Güneş yaptığı konuşmalarda, referandumda oylanacak Anayasa Değişikliğinin  evet çıkması  durumunda ülkenin büyük Ekonomik ve Siyasi çöküntünün içine gireceğini, Avrupa ülkeleriyle çok büyük sıkıntıların yaşanacağını, çok yüksek olan İşsizlik oranının daha da artacağını, seçilecek Partili Cumhurbaşkanının her kesimin ortak Cumhurbaşkanı olmayacağını, bölünme ve kutuplaşmanın artarak devam edeceğini dile getirdi.

HAYIR ÇIKARSA NE OLUR?

Hayır çıkması durumunda ise ; ülkenin nefes Alacağını, toplumun rahatlayacağını ,mevcut Cumhurbaşkanının ve TBMM den Çıkmış TC Hükümetinin görevine devam edeceğini, parlamenter sistemin aksayan ve noksan olan taraflarının yasal düzenlemeler yapılarak ülkenin istikrarlı bir yapıya kavuşacağını  söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑