whatsapp

Güncel

PROJENİ YAP KOBİGEL İLE DESTEĞİ KAP…

KOSGEB, ülkemiz plan/programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken sektörler için, yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 2016 yılında ikinci kez Proje Teklif çağrısında bulundu.

8 Haziran 2016 Saat: 16:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.297 kez okunmuştur

PROJENİ YAP KOBİGEL İLE DESTEĞİ KAP…
PROJENİ YAP KOBİGEL İLE DESTEĞİ KAP…

KOSGEB, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ile “Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi”, “Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme” ve “KOSGEB Destekli Girişimlere İvme” isimli üç yeni çağrı daha yayınladı.

Başvurular 30 Mayıs–1 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

KOBİGEL kapsamında Proje Teklif Çağrısında belirlenen şartları sağlayan işletmelere 6-12 ay süreli projelerinde Bilişim Teknolojileri KOBİ’leri için 250.000TL, Hızlı Büyüyen KOBİ’ler için 600.000TL ve Girişimci KOBİ’ler için 250.000TL’ye kadar Destek sağlanacak olup ilgili desteğin oranı %60’tır.

Destek Programının tanıtımı Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER ev sahipliğinde, 09 Haziran, 16 Haziran ve 23 Haziran Perşembe günleri saat 14.00’da Gebze Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Yapılacak toplantılarda hem KOBİGEL hem de yenilenen, güçlendirilen ve kolaylaştırılan KOSGEB Destekleri ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürlüğü olarak Gebze Bölgemizin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için yenilenen ve güçlendirilen Destek Programlarımızın tanıtımına bütün işletmelerimizi davet ediyoruz.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑