whatsapp

Yaşam

QNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı -

QNB Finansbank otizmlilerin yaşamın her alanında kabullenilmesini desteklemek için Kristal Kule’yi kırmızı ışıkla aydınlattı.İSTANBUL (İGFA) - 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için başla...

3 Nisan 2022 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 242 kez okunmuştur

QNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı -
QNB Finansbank otizme kırmızı ışık yaktı -

QNB Finansbank otizmlilerin yaşamın her alanında kabullenilmesini desteklemek için Kristal Kule’yi kırmızı ışıkla aydınlattı.

İSTANBUL (İGFA) - 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için başlatılan ve tüm dünyada ilgi gören farkındalık hareketi; bu yıl otizmi kabullenme, evde, okulda, iş yerinde ve toplumsal yaşamda otizmli bireylerin söz hakkı almasını ve yaşamlarına ilişkin tercihlerini ifade etmelerini desteklemek için kırmızı renk seçildi.

Her yıl Kristal Kule’yi mavi ışıkla aydınlatan QNB Finansbank, bu yıl kırmızı ışıkla aydınlatarak kabul etmenin dikkat çekici rengini seçerek otizmli bireyleri hayatın her alanında kabul ettiğini taahhüt ediyor. Bu kapsamda Kristal Kule, 2 Nisan akşamından 3 Nisan sabahına kadar kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑