whatsapp

Güncel

Saadet; Yeni Nesil Siyasetin Öncüsü

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Türkiye genelinde başlatılan "Yeni Nesil Siyaset" kampanyası kapsamında sahaya indi. İlçe genelinde merkezi noktalarda stantlar kuran teşkilat, vatandaşlara Saadet Partisi’nin birleştirici siyaset anlayışını anlat

26 Ocak 2025 Saat: 06:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 277 kez okunmuştur

Saadet; Yeni Nesil Siyasetin Öncüsü
Saadet; Yeni Nesil Siyasetin Öncüsü

Saadet Partisi ilçe Başkanı Erkan Vural, etkinlik kapsamında Gebze’de kurulan üye standı önünde bir basın açıklaması yaptı. Eski muhalefet anlayışının geride kaldığını belirterek, Saadet Partisi’nin kutuplaştıran değil birleştiren bir siyaset anlayışını benimsediğini ifade etti. Ayrıca, bu kampanya ile partiye yeni üyeler kazandırmayı hedeflediklerini Gebze halkını Saadet Partisi’nin yenilikçi ve çözüm odaklı siyaset anlayışına destek olmaya davet etti.

Gebze halkını bu yeni nesil siyaset anlayışımıza destek olmaya davet ediyoruz. Kampanyamızla hem vatandaşlarımızı dinliyor, hem de  sorunlara çözüm üretmek adına fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halit Şengül ise, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin adalet, huzur ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Saadet Partisi, ayrıştıran değil, birleştiren siyasetiyle bu ihtiyacı karşılamaya hazırdır. Gebze, Kocaeli’nin en dinamik ilçelerinden biri. Burada halkımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz.”

Etkinlik, parti üyelerinin vatandaşlarla birebir iletişim kurduğu ve yeni üye kayıtlarının yapıldığı bir atmosferde devam etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑