whatsapp

Güncel

SAĞBARALILAR KAZ GECESİNİN TADINI ÇIKARDILAR

Ardahan’ını merkez köylerinden Gülçayır ( Sağbara) Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Kaz gecesini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

7 Şubat 2019 Saat: 15:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.495 kez okunmuştur

SAĞBARALILAR KAZ GECESİNİN TADINI ÇIKARDILAR
SAĞBARALILAR KAZ GECESİNİN TADINI ÇIKARDILAR

Özden Demirci  / 7.GÜN HABER

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleşen geleneksel Kaz gecesinde Sağbara’lılar büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı.

Bölgemizde yoğun bir nüfusa sahip Sağbara’lılar geleneksel kaz gecesinde yaşlısı genci birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını gösterdiler.

SİYASİLER VE STK BAŞKANLARI KATILDI

Gülçayır Köyü (Sağbara) Kültür ve Dayanışma derneği yönetim kurulu geleneksel kaz gecesine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, CHP Darıca ilçe yönetimi CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Arıkonak köyü kültür ve Dayanışma derneği başkanı Talat Kesgin başkan yardımcısı Yaşar Demirci ve Gebze Mustafapaşa mahallesi muhtar adayı Şenal Çoban yöresel sanatçıların okuduğu türkülere dernek üyeleri ile birlikte eşlik etti. Kaz gecesine katılan yaşlısı genci davetliler hep birlikte halay çekerek kaz etkinliğe renk kattılar.

DERNEK YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Hikmet Şero ve başkan yardımcısı Adnan Şero yaptıkları konuşmada gecenin önemine değinerek katkı sunanlara teşekkür ettiler. Dernek yönetimi geleneksel kaz gecesine katılan siyasiler, yerel yöneticiler STK başkanları ve üyeleriyle yakından ilgilendi. Kaz gecesinde Sağbaralılar geçmişteki günlerini hep birlikte yad etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑