whatsapp

Güncel

Sarıbay: Hizmeti Esirgediler

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay basın açıklaması düzenledi. Sarıbay haftalık il yönetim kurulu toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.

28 Ocak 2016 Saat: 09:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.115 kez okunmuştur

Sarıbay: Hizmeti Esirgediler
Sarıbay: Hizmeti Esirgediler

Baro ve Aydınlar Ocağı Ziyaret Edecek

Açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “AKP il başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülke ve kent olarak yumuşamaya ihtiyacımız var. Şemsettin Ceyhan da buna özen göstereceğini söyledi. Yarın Kocaeli Barosu ziyarete gelecek, ertesi gün de Aydınlar Ocağı bize tebrik ziyaretinde bulunacak” dedi.

 

Daha Faal Hale Getireceğiz

Sarıbay, “Kongre sürecini geride bıraktık, artık seçimler bitti. Hiçbir ilçe başkanının mazeret bildirme hakkı yok. Programlarımızı aksatmadan yapacağız. 12 ilçe başkanı ve gençlik kolları başkanını bu hafta sonu toplantıya davet ettik. Benim burada çalışmamla başarı sağlanmaz. Diğer ilçelerin de çalışmaya başlaması lazım. 2 yıl içinde bu partiyi daha faal hale getireceğiz. Meclis üyelerimizin sıkıntısı var. Koordinasyon eksikliği var, bunu görüyoruz. Daha önceki kongremizde söylenen il danışma toplantılarını yaparak çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

 

Kayyum Atanacak

Kandıra CHP İlçe Örgütü’nün istifa etmesi hakkında çıkan söylentilere cevap veren Sarıbay, “Kandıra ile ilgili görüşmeler var, bu görüşmelerimiz yarın sonlanacak. İsim bazında bir şey söylemesek doğru olmaz. Kayyum heyetinin birkaç gün içinde görevinin başında olacağını söyleyebilirim” dedi.

 

Kendi Belediye Başkanını Arasın

Yalova Belediyesi’ne ait belediye araçlarının Yahya Kaptan Mahallesi’nde çalışma yapması hakkında eleştirilere cevap veren Sarıbay, “Gençlik kollarımızı kutluyorum. Orada sıkıntılar vardı. Yahya Kaptan’dan hizmeti özellikle esirgediler. Temizleme araçlarının oraya girmediği söylendi. Gençlik kollarına söyledim neler yapılabiliyorsa yapın. Murat kardeşimi tebrik ediyorum. Belediyenin aklı başına bizim oraya gitmemizden sonra geldi. Şemsettin Ceyhan’ın bizi eleştirmek yerine kendi belediye başkanını arayıp neden burada hizmet yapılmadı diye sormasını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑