whatsapp

Güncel

SARKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDILAR

Darıca Kars’lılar Derneği Sarıkamış şehitlerini düzenlenen programla andı. Gecede derneğin düzenlediği Aşçılık kursuna katılan üyelere sertifikaları verildi.

1 Ocak 2018 Saat: 12:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.512 kez okunmuştur

SARKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDILAR
SARKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDILAR

BAŞKAN AYTEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Kars’lılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin gecenin önemine değin yaptığı konuşmada derneğin yaptığı etkinlik ve programlar hakkında bilgi verdi. Dernek başkan Nevzat Aytekin geceye katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUTULDU

Darıca Belediyesi Adnan Menderes kültür merkezinde düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma gecesi saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Sarıkamış Şehitleri için okunan kuranı kerim ve verilen dua ile şehitler yad edildi.

GECEYE KATILIM YOĞUN

Yuğun katılımın olduğu geceye, Prof.Coşkun Polat, Yrd.Doç.Dr.Mustafa Tanrıverdi, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, Kocaeli KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, MÜSİAD Gebze şubesi başkanı Nihat Yıldırım, Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık,CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk,Türkiye Caferiler Vakfı Yönetim Kurulu başkan Yahya Kemal Utar, GTÜ Şube müdürü Adnan İşçi, Darıca Halk Eğitim Müdürü Rahim Kılıç , DDY Gebze İstasyon Müdürü Burhanettin Dursun, Gebzeli iş adamı Orhan Kaya, 7.GÜN HABER yöneticisi Gazeteci Özden Demirci, Batıyakası Haber Genel yayın yönetmeni Gazeteci Bülent Kömürcü, STK Başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

BELGESEL DİKKATLE İZLENDİ

İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Mustafa Tanrıverdi’nin hazırlayıp slayt olarak sunduğu Sarıkamış Allahuekber Dağlarında 1914 yılında 90 bin askerimizin donarak şehit olduğu mücadeleyi anlatan belgesel geceye katılanlar tarafından dikkatle izlendi. Sarıkamış Şehitleri 103.yılında rahmetle yad edildi.

AŞÇILIK SERTİFİKALARI VERİLDİ

Darıca Karslılar Derneğinin Darıca Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açtığı Aşçılık kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları Sarıkamış Şehitleri Anma programı sonrası gerçekleşen törenle verildi.

DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Bölgede başarılı çalışmaları, önemli etkinlik ve programlarla dikkatleri toplayan Darıca Karslılar Derneği her zaman olduğu gibi bu program süresince konukları ile yakından ilgilendiler. Geceye katılanlar Dernek başkanı nezdinde çaba ve gayretleri ile güzel bir geceye imzalarını koyan yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑