whatsapp

Güncel

ŞAYİR İSTİHDAMA EL ATTI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kocaeli İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz ve bazı İŞKUR yöneticileri ile bir araya gelerek istihdam ve gençlerin meslek sahibi olmaları konusunda adımların atılması için çalışma başlattı.

27 Ağustos 2019 Saat: 21:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.177 kez okunmuştur

ŞAYİR İSTİHDAMA EL ATTI
ŞAYİR İSTİHDAMA EL ATTI

Şayir belediyede yeni kurulan istihdam birimine dair konuklarını bilgilendirip özetle şunları kaydetti: 
“Temel belediyecilik hizmetlerimizin yanısıra ülkemizin en önemli sorunlarından olan istihdama yönelik projeler de üretmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla yerel ölçekte istihdam yaratmayı amaçlıyoruz. Kısa sürede önce kurduğumuz istihdam birimiyle onlarca gencimize iş bulduk. Ayrıca ilçemizde ki hemşerilerimizin hem meslek sahibi olmaları ve istihdama katkı sunmaları için kurslar açacağız.
DEVAM EDECEK
Toplum Yararına Programı ile İŞKUR tarafından ilçemizde açılacak meslek kurslarıyla alanlarında uzman iş ve meslek danışmanlarınca verilecek eğitimlerle gençlerimiz meslek sahibi olacak ve istihdama katkı sunacaklar.  İlerleyen süreçte diğer paydaşlarımız ile vatandaşlarımızın kendi işlerini kurmaları konusunda da çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Günümüzün kanayan yarasına çözüm bulmak için hizmetlerimize aksatmadan devam edeceğiz.” 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑