whatsapp

Güncel

"SEÇİM YAKLAŞTIKÇA OY ORANIMIZ ARTIYOR"

İYİ Parti Kocaeli yönetimi Gebze’de toplandı. İl Başkanı Serdar Kaman, “Seçim yaklaştıkça oy oranlarımızın artacağını tahmin ediyoruz. İktidarın oy oranımızın tahammülü olmaya bilir ve seçimleri erkene alabilirler.”dedi.

25 Ocak 2018 Saat: 12:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.830 kez okunmuştur

SEÇİM YAKLAŞTIKÇA OY ORANIMIZ ARTIYOR
"SEÇİM YAKLAŞTIKÇA OY ORANIMIZ ARTIYOR"

GEBZE İLÇE BAŞKANI ACUR EV SAHİPLİĞİ YAPTI 

İYİ Parti Kocaeli il yönetimi haftalık toplantısını Gebze Dilaş Restoran’da gerçekleştirdi.   Toplantıya İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz, Çayırova İlçe Başkanı Beyler Sevindik, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Gebze'nin başarılı genç işadamı ve siyasetçilerinden daha önceki seçimlerde Kocaeli'den milletvekili adayı olan Ahmet Yeşil’ın yanı sıra çok sayıda il yöneticileri katıldı. Yönetim kurulu üyelerinden Hatem Soysal açılış konuşmasını yaptı.

OY ORANLARIMIZ ARTIYOR

İl Başkanı Serdar  Kaman yaptığı  konuşmada, “Afrin’de görev yapan Mehmetçiğimize Allah kolaylıklar versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, acılı ailelerine de sabırlar diliyorum.  Önümüzde bir erken seçim beklentisi var. Seçim yaklaştıkça oy oranlarımızın artacağını tahmin ediyoruz. İktidarın oy oranımızın tahammülü olmaya bilir ve seçimleri erkene alabilirler.”dedi.

KOCAELİ'DE İLK ETAPTA 5 BİN ÜYE İLE AÇILIŞ YAPACAĞIZ

İl Başkanı Kaman üye konusunda ciddi bir talep olduğunu da belirterek, “ Önce kongrelerin bir an önce bitmesini bekliyoruz. Sonrasında her ilçede toplu üye kayıtları törenleri düzenleyeceğiz. Her ilçede üyelik için bekleyen ellişer, yüzerli gruplar var. Kocaeli genelinde ilk etapta 5 bin kişilik bir üyemizin olacağını düşünüyorum.  Hedefimiz her ilçeden on bin üye kaydı yapmak.

Genel başkanımız Meral Akşener’in da katılacağı coşkulu bir il binası açılışı yapacağız. 3 Şubat 2018 Cuma günü, saat 13.30’da açılışımız yapılacak.  Kongrede il başkanlığına aday olacağım. “dedi.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑