whatsapp

Güncel

ŞEHİDİMİZ VAR !

Fırat Kalkanı Harekatının 88'inci gününde Suriye'de görevli olan Türk askerlerine yönelik IŞİD militanları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 3 askerden 1'i olan Oğuz Demir şehit düştü.

20 Kasım 2016 Saat: 11:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.656 kez okunmuştur

ŞEHİDİMİZ VAR !
ŞEHİDİMİZ VAR !

Yaralanan Türk askerlerinden 3'ü ambulanslarla Kilis'in Elbeyli ilçesine getirilmiş ve daha sonra helikopterlerle Gaziantep'e sevk edilerek Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınmışlardı.Yaralı askerlerden biri olan Gebze Gaziler Mahallesi'nde ikamet eden Satılmış Demir'in oğlu, Oğuzhan Demir askerlik görevini yaptığı Kilis'te şehit oldu.Şehit askerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit asker, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında yarın (pazar)  düzenlenecek törenle  Gebze'ye gönderilecek.

Aileye acı haberi Gebze Garnizon Komutanı ve Gebze Kaymakam'ı Mehmet Arslan ulaştırırken Şehidin cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip Mustafa Paşa Camii'nden kaldırılacağı gelen bilgiler arasında.

ACI HABERİ ALAN ŞEHİDİN EVİNE KOŞTU

Şehit evine Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan yakınları ve komşuları eve akın etti.

66 GÜNÜ KALMIŞTI

Oğuzhan Demir'in terhisine 66 gün kaldığı, 15 gün önce Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bölgeye gittiği belirtildi.

Şehit Oğuz Demir'e Allah'tan rahmet,Kederli ailesine ve yakınlarına Yedincigünhaber.com internet gazetesi olarak başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑