whatsapp

Güncel

ŞEHİDİMİZ VAR

Diyarbakır’da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Polat Ali Özbek’in Gebze’deki baba evine ateş düştü.

27 Ekim 2016 Saat: 22:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.820 kez okunmuştur

ŞEHİDİMİZ VAR
ŞEHİDİMİZ VAR

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama faaliyetleri sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Afyon Şereflikoçhisar nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Polat Ali Özbek şehit oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Özbek’in Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ikamet eden ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Hamza Özbek ve anne Sakine Özbek gözyaşlarına boğuldu. Zeynep Özbek ile evli olan ve yakın zamanda baba olacağı haberini alan Özbek’in şehit olduğunu duyan yakınları eve akın etti. Şehidin baba evine Türk bayrakları asılırken, Gebze Belediyesi de taziye çadırı kurdu.


ŞEHİT BABASI: VATAN SAGOLSUN


Uzman Onbaşı 23 yaşındaki Ali Polat Özbek'in bir fabrikada işçi babası Hamza Özbek oğluyla en son 20 gün önce telefonla görüştüğünü söyledi. Acı haberi alan yakınları şehidin baba ocağına akın etti. En son oğlunu telefonla aradığını söyleyen acılı baba Hamza Özbek, "Oğlumla en son 20 gün önce telefonla görüştüm. Kendisini ben aramıştım. Görevde olduğunu ve müsait olduğu zaman bizi arayacağını söyledi. Diğer oğlum da Siirt'te vatani görevini yapıyor. Vatan sağolsun." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑