whatsapp

Güncel

SELAMİ ÇAKIR’DAN MÜDÜRLERE EĞİTİM

Kocaeli bölgesini birçok alanda başarıyla temsil eden Çayırova Belediyesi eski özel kalem müdürü Selami Çakır, İstanbul,Kartal da iki yüz okul müdürüne Protokol, Görgü, Nezaket ve Zarafet eğitimi verdi.

9 Kasım 2016 Saat: 07:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.096 kez okunmuştur

SELAMİ ÇAKIR’DAN MÜDÜRLERE EĞİTİM
SELAMİ ÇAKIR’DAN MÜDÜRLERE EĞİTİM

İstanbul, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, ‘’İyilik Hali Öğrenme Kliniği’’ öncülüğünde semineri; Çayırova Belediyesi eski özel kalem müdürü Selami Çakır  tarafından gerçekleştirildi. Selami Çakır ‘’ İyilik Hali Öğrenme Kliniği ‘’Seminerinde  yaptığı konuşma da başta, Resmi ilişkilerde ve törenlerde önde gelme hakkı ve törensel davranış konusunda uyulması gereken kurallar bütünüdür. Protokol, Kamusal, kurumsal ve sosyal yaşamda Görgü ve Nezaket Kaidelerini bilmek ve yerine getirmek insana güven verir, üstünlük ve saygınlık sağlar. İnsanları farklı kılan, başarılı kılan, kendilerinden daha fazla insanların önüne geçiren en kritik özellik, insan ilişkilerinde başarıdır. Duruma, yere, zamana ve beklentilere uygun davranış gösterebilme yeteneğidir. Bu kaideler düzeni bozmak değil, varsa düzensizliğe son vererek toplumsal ilişkilerin gelişmesini sağlayan nezaket ve karşılıklı saygı ortamı oluşturmaktır.’’  Dedi.

Ayrıca eğitim seminerinde; ‘’İşyerinde, okullarda, kamu kurumlarında oturuş ve uğurlama, ast üst ilişkileri, etkili telefon konuşmaları ve resmi araçlarda protokol kuralları başlığındaki konularda bilgiler verildi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑