whatsapp

Güncel

SERDAR TÜZE CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI

10 Aralık’ta yapılacak CHP Gebze ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Serdar Tüze 2. Aralık Cumartesi günü Gebze ilçe teşkilatında gerçekleşen toplantıda adaylığını açıkladı.

3 Aralık 2017 Saat: 08:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.895 kez okunmuştur

SERDAR TÜZE CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI
SERDAR TÜZE CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI

CHP Gebze ilçe binasında ki toplantıya,  CHP ilçe başkanı Recep Dursun,  ilçe başkan adayları Musa Yılmaz ve Musa Haydaroğlu ile parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.

Serdar  Tüze yaptığı  konuşmada,  siyaseti  babasının yanında öğrendiğini belirterek,  CHP’nin mazisinin temiz olduğunu çünkü miladında  Kuvayı Milliye, yani anti emperyalizm  ve İstiklal Mücadelesi olduğunu söyledi.

CHP’de gençler ve kadınların etkin olması ile birlikte partinin  seçim kazanacağını vurgulayan  Serdar  Tüze,  CHP’nin geleceğinin  gençler ve kadınlar olduğunun altını çizdi.

Seçim kazanması halinde  Gebze’de çarşı esnafı, köyler ve işçi kesimi ile yakın temas içinde olacaklarını da söyleyen Serdar Tüze,  parti içinde huzura, barışa ve birlikteliğe ihtiyaç olduğunu ifade etti.

KİMSE KİMSENİN ADAMI DEĞİL  

Tüze, “Bu partide kimse kimsenin adamı değildir. Kimse de  kimseye düşman değildir.  Olmamalıdır da.  Seçildiğimiz zaman ilk yönetim kurulu toplantımıza  aday üç arkadaşımızı da davet edeceğiz”dedi.

Serdar Tüze hedeflerinin  ilk seçimde  Gebze Belediyesini kazanmak olduğunu  söyleyerek, “Kişisel hiçbir beklentim yok. Ben bu partinin bayrağını rahmetli babamın  tabusu üzerinden teslim aldım. 1977’de ki  Gebze’yi yaratabilirsem kabir ziyaretimde yüzüm olur. Gelin bu yetkiyi  bize verin”dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑